Gode kort på hånden i denne tid?

af | okt 3, 2022 | 0 Kommentarer

GODE KORT PÅ HÅNDEN I DENNE TID?

Vi er blevet skolet til at uddanne os og blive fagligt kloge i hovedet.

Verden er i en kæmpe transformation der kræver andet og nyt af os. Det er ikke længere nok at være “klog i hovedet”

Vi kan ikke længere klare os med at “regne den ud” i hovedet. Vi består af bla. krop, sind og ånd, og alle dele er vigtige at have kontakt til..

Ser du metaforisk på dit (arbejds)liv som et spil kort, har du så “gode kort på hånden” lige nu?

Gode kort på hånden

Bevidst lederskab fra hjertet. Power Energikort

At have “gode kort på hånden” i denne vilde tid, er i min optik bla, at træne vores intuition -kontakten til vores hjerte og sjæl -ja både i Business og vores private liv.

Hver gang du trækker et kort fra HeartSimpleFun Leadership kortsættet, bliver du inviteret til at sætte fokus på det der løfter din energi, og tage ansvar for lederskabet af dig selv, indefra og ud.

Du får opløftede sætninger, og reflekterende spørgsmål til hvad du kan gøre for at tage bevidst lederskab fra dit hjerte med det der giver Mening for DIG.

Mærker vi godt efter, og ikke lader frygten styre os, går langt de fleste af os med en længsel efter noget andet og bedre. Noget der kan give os større Mening & Glæde.

HeartSimpleFun Ledership kortsættet inviterer dig til at rydde op, luge ud, og sætte fokus på det der løfter din energi. Rigtig god fornøjelse med det -og go mandag derude.

/Sanne Toft

Linkedin

HeartSimpleFunLeadership

Power Energikort – Dansk

Power Energycards – English

Mighty Networks. HeartSimpleFun Leadership – Sanne Toft

Instagram

Facebook Group. HeartSimpleFun Leadership – Sanne Toft

Facebookpage Sanne Toft

#leadership #BevidstLederskab #ConsciousLeadership #ItsAllAboutEnergyAndVibration #energi #DetHandlerOmEnergiOgViberation #Energy #coaching #HeartSimpleFunLeadership #PowerEnergikort #PowerEnergycards #energiarbejde #Energywork #business #intuition #intuitiveguidance #business #sannetoftdk