HeartSimpleFun Leadership

De tre punkter, *Heart *Simple *Fun, hænger uløseligt sammen, når vi taler Meningsfyldt og Bæredygtig udvikling af os selv, vort arbejdsliv og i relation til andre.

HeartSimpleFun Leadership er til dig der vil tage lederskab for dit (arbejds)liv på en mere Meningsfuld, Nydelsesfuld og Ærlig måde.

Det er til dig der er åben for og nysgerrig på, at der er andre måder at leve et Godt & Meningsfyldt liv på, end du er vant til.

Heart SimpleFun Leadership er til dig der er nysgerrig på, eller har indset, at de bedste resultater skaber vi ved at nedtone strategier, teorier og faglighed, for at give mere plads til dig som menneske – at sætte fokus på at leve i mere balance mellem krop, sind og ånd.

Uanset hvordan jeg vender og drejer det, vender mine indsigter og erfaringer altid tilbage til hvor vigtigt det er at vi lærer os selv bedre at kende – bliver mere bevidste om vores Behov, Følelser og naturlige Styrker, og ikke mindst hvordan vi forvalter og lever det hjemme fra os selv, sammen med andre.

Konceptet/tilgangen er udarbejdet ud fra en bred livserfaring. 17 år som partner i egen exportvirksomhed og sidst men ikke mindst med mere end en 15 års personlig udvikling og læringsperiode som du kan læse mere om her: Sanne

“Hvorfor står punkterne på engelsk Sanne”? – ikke á nogen speciel grund. Nogle ting klinger bare bedre på engelsk i mine ører. Det her er et af dem laughing

Ring og book et foredrag, eller hør hvordan et forløb med HeartSimpleFun Leadership kan laves til dig/jer.
Du træffer mig på +45 2098 9122 eller
 mail@sannetoft.dk

*Heart *Simple og *Fun hænger uløseligt sammen

Heart

#ListenToYourHeart

Vil vi have et liv som vi både elsker og er meningsfyldt, er det er vigtigt at vi lytter mere, får mere kontakt til vores hjerte, og bruger det mere til at agerer og træffe valg ud fra. På området kommer jeg bla. ind omkring

  • Behov
  • Følelser
  • Intuition

– at vi bliver bevidste om dem, og hvordan vi kan bruge og leve det.

Simple

#KeepItSimple

Vil vi skabe rammer og have et meningsfyldt (arbejds)liv vi elsker at være i, er det for langt de flestes vedkommende nødvendigt at blive bedre til at vælge til og fra. Vælge det til der nærer os, og slippe alt det vi ikke har brug for. Jeg kommer bla. omkring:

  • Energi
  • Værdier

Mange mennesker og virksomheder har alt for megen unødig støj omkring sig. Alt fra ting, strategier, usunde relationer og arbejdsgange, opgaver, fritids-beskæftigelser osv. Giv dig selv en gave og begynd at rydde op og ud. HeartSimpleFun Leadership er en meget givende proces til det.

Fun

#HaveFun

Vi skal ha’ det godt. Glæde er et must, og så skal vi gøre det vi naturligt er gode til, og ikke det omverdenen dikterer os. Vi spiller max som menneske, både alene og sammen når vi har det godt. Her kommer vi omkring:

  • Glæde
  • Naturlige Styrker

– og ikke mindst hvordan vi kan leve med mere sjovt og glæde i livet.

Leadership facts

Det hjælper meget lidt at vide en masse teori og faglighed oppe i hovedet, hvis vi ikke evner at leve det i vores liv.

Inspiration