HeartSimpleFun Leadership

De  tre punkter, Heart Simple Fun, hænger sammen, når vi taler meningsfyldt og bæredygtig udvikling af os selv, vort arbejdsliv og i vores relation til andre.

HeartSimpleFun Leadership er til dig der vil tage bevidst lederskab for dit (arbejds)liv på en Meningsfuld, Nydelsesfuld og Ærlig måde.

Det er til dig der er nysgerrig på hvordan du kan få det bedste ud af dig selv.

Heart SimpleFun Leadership er til dig der er åben for, at de bedste resultater skaber vi ved at nedtone strategier, teorier og faglighed, for at give mere plads til dig som menneske – sætte fokus på at leve i mere balance mellem krop, sind og ånd.

Uanset hvordan jeg vender og drejer det, vender mine indsigter og erfaringer altid tilbage til hvor vigtigt det er at vi lærer os selv bedre at kende – bliver mere bevidste om vores Behov, Følelser og naturlige Styrker, og ikke mindst hvordan vi forvalter og lever det hjemme fra os selv, sammen med andre.

Konceptet/Tilgangen/Livsstilen er udarbejdet ud fra en bred livserfaring. 17 år som partner i egen exportvirksomhed og sidst men ikke mindst med mere end en 15 års personlig udvikling og læringsperiode som du kan læse mere om her: Sanne

“Hvorfor står punkterne på engelsk Sanne”? – ikke á nogen speciel grund. Nogle ting klinger bare bedre på engelsk i mine ører. Det her er et af dem laughing

Ring og book et foredrag, eller hør hvordan et forløb med HeartSimpleFun Leadership kan laves til dig/jer.
Du træffer mig på +45 2098 9122 eller
 mail@sannetoft.dk

Heart Simple og Fun hænger sammen

Listen to your Heart

Vil vi have et liv som vi elsker og der føles meningsfyldt, er det er vigtigt at vi lytter mere til vores hjerte, og bruger det til at agerer og træffe valg ud fra. Vi arbejder bla. med:

  • Behov
  • Følelser
  • Intuition

Det er vigtigt at vi tager vores behov og følselser seriøst, og ikke overhører dem. Vi er værdige til at få dem opfyldt, uagtet hvad ander mener om det.

Vores intuition er den skarpeste sande vejviser vi har i livet. Vi har den alle, og den kan vi træne som en muskel. Jo mere vi træner at lytte til vores intuition, des bedre, gode valg har vi mulighed for at træffe.

Keep it Simple

Vil vi skabe rammer og have et meningsfyldt (arbejds)liv vi elsker at være i, er det for langt de flestes vedkommende nødvendigt at blive bedre til at vælge til og fra. Vælge det til der nærer os, og slippe alt det vi ikke har brug for. Jeg kommer bla. omkring:

  • Energi
  • Værdier

Mange mennesker og virksomheder har alt for megen unødig støj omkring sig. Alt fra ting, strategier, usunde relationer og arbejdsgange, opgaver, fritids-beskæftigelser osv. Giv dig selv en gave, begynd at rydde op og ud. Træf valg ud fra dine Værdier.

HeartSimpleFun Leadership er en meget givende proces til det.

Alt er energi. Vi skaber og tiltrækker ud fra den energi vi udstråler. Bliv bevidst om hvad der hæver og sænker din energi, så du derfra kan skabe flere bevidste resultater

Have Fun

Vi er værdige til at have det godt og glæde er et must.

Vi oplever bla. glæde når vi gør det vi naturligt er gode til, og ikke det omverdenen dikterer os. Vi spiller max som menneske, både alene og sammen, når vi har glæde i livet.

Her kommer vi omkring:

  • Glæde
  • Naturlige Styrker

Vi kan leve med mere sjovt og glæde i livet, når vi træffer bevidste valg, og ikke gør os til ofre for andre menensker og omstændigheder.

Din unikke zone, er det du er aller bedst til.

Det falder dig så let, at du slet ikke tænker over tid og sted når du gør det. Det er så nemt, at du tænker: “det her er da ikke noget særligt” – jow det er lige nøjagtig det det er! 

 

Leadership facts

Det hjælper meget lidt at vide en masse teori og faglighed oppe i hovedet, hvis vi ikke evner at leve det i vores liv.

Inspiration