Livet, verden består af cyklusser

af | jan 23, 2023 | 0 Kommentarer

Livet, verden består af cyklusser
Et minut, en dag, et år, et liv, en kvindes cyklus … fortsæt selv

Vi er lige midt i overgangen fra en cyklus der har varet flere tusinde år, og i den spæde start i en ny cyklus der varer flere tusinde år.

Vi er gået fra Fiskens tidsalder der har handlet om magt, kontrol, grådighed mv. og er nu trådt ind i Vandmandes tidsalder der handler om fællesskab, balance mellem det maskuline og feminine, ligeværd, kærlighed mv.

HeartSimpleFun Leadership

Løfter vi blikket er det (i min optik) tydeligt at se alt det der er ved at slutte og falde fra hinanden – det har ganske enkelt ikke sin berettigelse længere. Det der fungerede engang fungerer ikke længere. Vi er trådt ind i en Ny Tid.

Det larmer og er udfordrende for mange, så hvordan og hvor voldsomt vi hver især oplever det der sker, både inde i os selv og udenfor os selv, er afhængig af vores fokus, og om vi med- eller modarbejder det der sker.

Tiden inviterer til at vi tager rejsen hjem i os selv -tager vores autoritet og styrke hjem. Lytter til hjertet og går med vores indre guidens.

Vi kan ikke tænke os til løsninger og næste skridt, vores intuition er det bedste “redskab” vi har til at mærke hvad der er sandt, og hvad der er sandt for os lige nu.

Jeg hjælper dig med at stå stærkt i dig selv med det der er sandt for dig. Hjælper dig med hvordan du kan træffe bevidste valg der løfter og nærer dig, frem for at ryge med ind i alt det drama der udspiller sig mange steder lige nu

/Sanne Tof

Linkedin

HeartSimpleFunLeadership

Power Energikort – Dansk

Power Energycards – English

Mighty Networks. HeartSimpleFun Leadership – Sanne Toft

Instagram

Facebook Group. HeartSimpleFun Leadership – Sanne Toft

Facebookpage Sanne Toft

 

HeartSimpleFun LEADERSHIP

Essentielle Olier

Seneste indlæg