HeartSimpleFun Leadership – Dansk

De  tre punkter, Heart Simple Fun, hænger sammen, når vi taler meningsfyldt og bæredygtig udvikling af os selv, vores arbejdsliv og relation til andre.

HeartSimpleFun Leadership er til dig der vil leve og tage lederskab fra din Essens

Det er til dig der er nysgerrig på det Ny Tids Lederskab.

Verden er i en transformation. Vi er i den spæde start af en Ny Tid der kræver nye spilleregler, en anden tilgang til livet og måden vi driver Business på. Det handler bla. om at bidrage til helheden i en balanceret Feminin og Maskulin Energi.
Heart SimpleFun Leadership
er til dig der vil tage bevidst lederskab og give mere plads til dig som det hele suveræne menneske du er.

Alt er Energi  og har en viberation
Det overordnede tema i HSF Leadership er Energi. Vi skaber og tiltrækker ud fra vores Viberation = Energi. Vores tanker, krop, ting, er Energi og har en Viberation.
Du lærer hvad der skal til for at tage Bevidst Lederskab af din Energi og dermed  dine mål, ønsker og bidrag til denne verden.

HeartSimpleFun Leadership har jeg skabt ud fra en bred livserfaring. 17 år som partner i egen Exportvirksomhed og sidst men ikke mindst med mere end en 15 års personlig udvikling og læringsperiode som du kan læse mere om her: Sanne

HSF Leadership er bygget op om; Energi/Viberation, De UniversEnergi, Følelser, Intuition, Behov, Værdier, Glæde, Styrker, Ansvar, Krop Sjæl Ånd, praktiske Øvelser og Reflektion, 

Ring og book et foredrag, eller hør hvordan et forløb med HeartSimpleFun Leadership kan laves til dig/jer.
Du træffer mig på +45 2098 9122 eller
 mail@sannetoft.dk

Heart Simple og Fun hænger sammen

Listen to your Heart

Hjertet og intuition er vores indre vejvisere der giver de bedste og mest sande svar til os. Vi arbejder her med:

Følelse & Intuition

Transformationer til at føle vi lever et meningsfyldt liv og bidrager med det vi er kommet her for, er at mærke vores følelser og lytte til vores Intuition.

.

Keep it Simple

At tage os af vores Behov og træffe valg ud fra vores Værdier, er essentielt for skabe et meningsfyldt (arbejds)liv. Vi bliver bevidste om at vælge det til der nærer os, og slippe det vi ikke har brug for. Vi kommer omkring:

Behov & Værdier

Mange har for megen unødig støj omkring sig. Alt fra ting, strategier, usunde relationer og arbejdsgange, opgaver, fritids-beskæftigelser osv. Giv dig selv en gave, begynd at rydde op og ud. Lyt til dineBehov og træf valg ud fra dine Værdier.

Have Fun

Vi er værdige til at have det godt.

Vi opnår Glæde når vi gør det vi naturligt er gode til, og ikke det omverdenen dikterer os. Her kommer vi omkring:

Glæde & Naturlige Styrker

Med et fokus på at bruge vores Naturlige styrker stiger vores Energi og vi bliver glade.

Det falder os så let det vi gør, når vi bruger vores Naturlige Styrker, at vi slet ikke tænker over at “det kan være noget særligt” – jow det er lige nøjagtig det det er! 

 

Leadership facts

Det hjælper meget lidt at vide en masse teori og faglighed oppe i hovedet, hvis vi ikke evner at leve det i vores liv.

Inspiration