Sanne

Jeg er 55 år og bor sammen med min mand på en lille ø i Limfjorden. Sammen har vi to voksne børn.

Elsker at omgive mig med smukke ting og oplevelser, men bliver det hele for pænt, kan jeg godt lí at “lave lidt ridser i lakken” 😉

Der er blevet sagt om mig at jeg har en moden kvindes visdom, pakket ind i barnlig glæde, med fødderne solidt plantet i den vestjyske muld.

Jeg er blevet kaldt shaman, og hører jævnligt prædikater som store healer egenskaber, forfatter, autentisk, problemknuser, mønsterbryder, kreativ, iderig, og andre for mig, store ord.

Ja for det er jo dybest set “bare” ord. Hvem vi er, hvad vi gør og vores intention, er for mig langt vigtigere -okay okay, mit ego bliver beæret når jeg får så store anerkendelser (smiler) – TAK!

DU FÅR:
I et samarbejde med mig lærer du hele dig bedre at kende.

Du finder de blinde vinkler der forhindrer dig i at opnå det du gerne vil.

Du bliver bevidst om dine Værdier & Behov og hvad du kan gøre for at være tro mod dig selv.

Vigtigheden i hvordan du med fordel kan arbejde med din Energi til at opnå det du gerne vil.

Du bliver bedre til at prioriterer og træffe valg der er gode for dig.

Mærk og lyt til dig selv, om du oplever at jeg kan være med til at gøre en forskel for dig. Du kan læse mere om mine erfaringer, overbevisninger og tilgange længere nede på siden

Kærligst
Sanne

Det er en livsstil

HeartSimpleFun Leadership

Find dit sande jeg med mitSannejeg

Min filosofi

Hvordan vi kan få et Meningsfyldt liv med Glæde, er omdrejningspunkt for alt jeg foretager mig

Jeg tror ikke på at vi skal fare som gale gennem livet med “hovedet oppe i r*ven”, for så at vælte omkuld – hvor blev det liv lige á?

Min overbevisning er, at vi er her for at bidrage, skabe og opleve, og det gør vi bedst når vi har fokus på glæde, og det vi gør giver Mening for os.

Og i min optik skal tingene være enkle! Jeg er vild med Enstein´s udsagn:

“keep it as simple as possible – but not simpler”

Når vi rydder op og ud på alle planer, giver det os en hverdag vi nyder at være i.

Tilgang

Ingen ved bedre om dig end dig. Derfor er det min fornemste opgave at lytte og være et spejl for dig, så du selv finder frem til den du er og det du har brug for. jeg lærer dig at lytte til den der ved mest og bedst om dig = dig.

Jo mindre jeg laver, des større succes bliver du!

Jeg bruger min intuition til at stille de gode spørgsmål der giver dig afklaring. Mit fokus er på enkelthed og praktisk tilgang til tingene.

Lange teorier og strategier keder mig! – specielt hvis de ikke virker i vores dagligdag. Vi finder ud af hvad der virker. Alt er energi, så vi finder ud af hvad der dræner dig for energi, og hvad der løfter og giver dig energi.

Du lærer hvordan du kan bruge hele dig, din krops visdom, frem for kun at være i hovedet.

Jeg tror på at et meningsfyldt og ægte liv leves bedst ud fra HeartSimpleFun Leadership tilgangen som du kan læse om HER

Livserfaring

Jeg valgte at gå gennem Udbrændthed (stress), dysfunktionelle familierelationer og PTSD på min egen måde uden hjælp fra det offenlige system. Det har givet en stor menneskelig indsigt og erfaring.

Når vi ikke gør os til ofre for det liv vi er født ind i, og de omstændigheder vi er en del af, åbner der sig en verden med mange muligheder.

Passion & Styrker

Jeg er bidt af hvordan vi kan leve livet ærligt og med så meget glæde og mening som overhovedet muligt.

Min intuition og kreativitet er et par af mine store styrker. Dem bruger jeg til at møde dig der hvor du er i livet. Til at give indsigt og bevidsthed om dine muligheder og alt det du indeholder.

Den fornemste opgave jeg har er at være og holde energien. Være dit spejl så du lærer dig selv bedre at kende og finder styrken til at gå DIN vej, med det der er sandt for dig.

Jeg vil elske at være det spejl der får dig til at se dine egenskaber, muligheder og det er blokerer for din udvikling.

Der er mange faglige spændende vinkler og teorier, men virker tingene ikke, så gør vi noget andet. Vi vælger det der virker i praksis for dig.

Det vigtigste er at du bliver bedre til at lytte til dig selv, og finde modet til at gå DIN sande vej

Det der gør den største forskel er ikke det jeg siger og gør, men min Energi, min evne til at lytte og være sammen med dig.

Vælger du at samarbejde med mig er du klar til at tage ansvar og skabe forandring, og du signer op til at arbejde med dig selv.

Kærligst
Sanne

 

Giv mig et kald på +45 2098 9122, eller send mig en mail til: mail@sannetoft.dk  hvis jeg skal være med til at gøre en forskel for dig eller dit team

Det siger mig ikke det store, men har du brug for at vide noget om mine faglige uddannelser, kurser og certificeringer, så se mere på min Linkedin-profil HER

P.s jeg kan ikke love dig at den er helt opdateret, da mennesker og livserfaring ofte optager mig mere end CV og titler.

 

Inspiration