Essentielle Olier. Sanne Toft

Essentielle Olier

Velkommen til Rene Essentielle Olier fra doTERRA.

Alt hvad der kan støtte og løfte os på naturlig måde, har min interesse. doTERRA betyder “fra jorden”, altså en gave fra jorden.

Du kan bestille direkte HER

Hvad længes du efter?

Jeg har længe arbejde med Energi & Viberation ifbm. personlig- og Teamudvikling.  Med de Essentielle Olier har jeg fundet helt nye højder og dybder der kan bidrage til os, i den forbindelse. Om vi vil bruge dem som skønne dufte eller mindske kemien i vores hjem, eller vi vil bruge dem terapeutisk i vores personlige udvikling.

Vi kan bruge olierne terapeutisk fordi de er 100% rene og ikke tilsat kemi, alkohol oa, som er tilfældet for mange Essentielle Olier på markedet.

Olierne er “vand på min mølle” fordi de taler til mine Værdier: Naturligt, Energi (Højt Vibrerende) og Nydelse med de skønne dufte

Essentielle Olier
Aromaterapi trækker tråde langt tilbage i historien. Det har været brugt i mange år, at få healing og støtte fra naturen. Essentielle Olier er essensen af urter, planter, træer, frugter og blomster. Fordi oliernes celler minder meget om vore menneskeceller og er højt vibrerende, er de særligt gode til at skabe balance i vores celler. Når vi har indre balance, har det effekt på den ydre balance. “there is an oil for that”  Der er en olie til enhver følelse

Essentielle Olier & Netværk
Udover de skønne olier og alle de muligheder de giver, får  du også en invitation til et stort og varmt netværk.

I Netværket finder du alle mulige former for støtte og inspiration der rækker langt ud over olierne. Du får invitation til detoxforløb, opskrifter, sparring, netværksmøder og meget meget mere .

Om, og hvor meget du vil være en del af dette skønne netværk er op til dig og dine interesser.

Essentielle Olier & Netværk
10 mest anvendte olier

doTERRA´s produkter sælges via Network Marketing

Det er en form nogen har modstand på. Den måde har jeg været kunde på den måde i mange år og er glad for det. Jeg nyder at have muligheden for at købe gode produkter direkte hos producenten. Jeg kan handle frit, og benytte mig af rabatmuligheder hvis jeg vil det.

 

doTERRA´s produkter sælges via Network Marketing

Det er en form nogen har modstand på. Den måde har jeg været kunde på den måde i mange år og er glad for det. Jeg nyder at have muligheden for at købe gode produkter direkte hos producenten. Jeg kan handle frit, og benytte mig af rabatmuligheder hvis jeg vil det.

Essentielle Olier - Team HeartSimpleFun

Hvordan kommer du igang?
Du har to muligheder du kan vælge imellem. Derudover bliver du inviteret ind i min lukkede Facebook gruppe, et netværk  hvor du får uddybende viden om olierne, og kan stille alle de spørgsmål du måtte have. Derudover får du også fif og ideer til hvordan du kan bruge olierne.

^

Som kunde (Wholesale Customer)

er dig der vil købe til eget forbrug, og intet andet, ingen binding. Du får 25% rabat og masser af andre fordele. Mange vælger Wholesale Customer til at starte med produkter til eget forbrug

^

Som bygger (Wellness Advocate)

kan du enten bygge selv eller gå med i netværket hvor du får mig som din mentor. Du kan gå efter at få dine produkter betalt, gå efter en supplerende indkomst, eller gøre det til din nye indkomst. Uanset hvad du vælger, står et passioneret netværk klar

Bedste køb som ny kunde
Du får klart den bedste deal ved at vælge en Startpakke  som de fleste vælger, men du kan også vælge frit blandt alle olierne.

Jeg vil have olier og klarer det det selv = så signer du op som kunde og bestiller HER

Du kan kontakte mig her:
på mobil +45 2098 9122 eller mail: mail@sannetoft.dk

Jeg vil elske at fortælle dig om mulighederne og det olierne kan

Inspiration