Business coaching

“Forløbet har været utrolig godt. Du er en helt speciel person, der har formået at åbne mig. (ikke kun for dig, men også for mig selv).

Du fik mig også hurtigt til at indse, at der i mange ting, ikke er noget rigtigt eller forkert. Jeg har lært at se tingene i et andet lys og acceptere at der er nogle ting der ikke kan ændres, men skal accepteres.

Du hjalp mig med at finde mine kerneværdier, og få dem nedfældet og ført fra papiret og ud i min krop og dagligdag. Du kar lyttet til mig og givet mig nogle redskaber, så jeg kan nå mine mål.

Forløbet har været helt i top, jeg glemmer aldrig turen hvor vi var ude i det fri. Det var rigtigt godt og anderledes, og det skulle vi gøre mere.”
John Asmussen, CEO

 

Supervision

Jeg har haft stor fornøjelse af vore samtaler. Du er en inspiration for mig. Især efter du gjorde mig bevidst på “back to basic”. Der har jeg selv (af nødvendighed i starten) været i mange år. Her tænker jeg på materialismens overflod. Jeg ønske fremadrettet at leve efter keep it simple princippet. Det har du hjulpet med at åbne mine øjne for.

Derudover har du god energi. Jeg kan mærke du er autentisk og du siger kun noget hvis du bliver spurgt og hvis du mener at have noget på hjertet. Hjertet har du på rette sted og jeg er ikke i tvivl om at din omsorg er ægte! Jeg er som jeg er og jeg bevæger mig hele tiden mod “mit Sanne jeg” 
Pernille, Speciallærer

 

Business coaching

Jeg synes det har været et rigtig godt forløb med en god afslutning. Den største forskel for mig har været at:

  • få fastsat mine værdier
  • At turde drømme de store drømme, og få sat struktur på dem
  • Bevidsthed om til og fravalg

Det kører der ud af, og skulle jeg møde et fartbump på vejen, så ringer jeg.
Camilla Dalager, BelSac 

 

Foredrag

Sanne er en sprudlende person, der i høj grad tager udgangspunkt i egne erfaringer krydret med en god portion teori, humor og historier fra hverdagen. Har man oplevet Sanne, tænker man, sikke et livsstykke og hvor fantastisk at høre så ærlige udmeldinger om egne erfaringer.

Efter en aften med Sanne bliver man nødt til at kigge indad og lære sig selv at kende i nye dimensioner. Det går op for en, at man ikke kan rydde op i andres problemer, nej man skal starte hos sig selv og der har man mulighed for at rydde op og dermed udvikle sig i positiv retning.

Sanne bærer med sig en fortid fra havnen på Jegindø, hvor hun sammen med hendes mand har drevet firmaet Johs- Jensen Fiske & Muslingeexport og hendes udtryk kan være meget bramfrie og direkte – der kan komme et bandeord i ny og næ, så man skal ikke være nærtagende. Sanne kan dog også være helt stille og lytte – for så at stille et spørgsmål, der giver anledning til opklaring inde i den person, hun spørger.

I HK MidtVest har vi afviklet flere medlemsarrangementer med Sanne, hver gang et tilløbsstykke med venteliste og HK får fortsat forespørgsler på, hvornår Sanne kommer på igen. Evalueringerne har da også været meget positive.

Kort og godt: Livet ses i et nyt lys efter mødet med Sanne

 

Business-coaching

”Fortæller stadig historien – med glimt i øjet – om den gang jeg fandt mig en dygtig business coach.

Indledte første besøg med at sige, at det her alene skulle handle om business, da alt var i den skønneste orden i mit personlige indre.

Du satte dig godt til rette, kiggede mig i øjnene, og gik i gang med at rydde op i mit indre trods min enorme modstand. Vi brugte ca. 90 % af tiden på det, og da vi nåede til de 10 % business, ja så kom det ligesom af sig selv. Hi hi hi.

Dem som hører historien, ja de smiler lidt, og konstaterer blot, at du må være meget dygtig! Jamen de har jo helt ret, og så får de dit navn”
Hanne Fevre, forfatter 

 

Business coaching

“Der er en god atmosfære og en afslappet stemning hos Sanne. Coaching har givet mig nogle helt konkrete redskaber som giver mig overskud, selvtillid og energi – og det giver målbare resultater i hverdagen.

Jeg har lært hvordan jeg bedst muligt takler opgaver som umiddelbart kan virke svære og uoverskuelige.

Jeg er imponeret over at hun på en time, kan give mig motivation og lyst til at løse en opgave som jeg egentlig tidligere synes var problematisk, kedelig eller uoverskuelig.

Den spørgemetode Sanne har lært mig, kan jeg bruge både overfor mig selv og som sparring til mine kolleger. En time hos Sanne er hårdt intensiv arbejde, men “udmattet” på den gode måde”
Linda Rønn

 

Stress coaching

Det har været et super godt, lærerrigt og grænseoverskridende forløb. Det mest værdifulde jeg har lært, er at jeg er OK som jeg er. At jeg har fået øget fokus på meditation og at arbejde med mig selv og universet. Acceptere at jeg selv skal tillade at godt sker, og give slip
Heidi Nielsen

 

Personlig Coaching

Det har været  en god oplevelse, og jeg har følt mig tryg. Specielt efter første session, virkede det rigtig godt med forberedelse hjemmefra før 2. møde.

Det mest værdifulde for mig, har været at det er ok at være lidt mere “loose” – at passe på mig selv og at gøre mig selv tilfreds.

Jeg er blevet opmærksom på mine “billeder af verden” – og at jeg godt kan stille spørgsmålstegn ved dem. Jeg skal stadig leve efter mine værdier – men både i forhold til andre og mig selv.Det har været en god oplevelse, og jeg har følt mig tryg.

Det var en stor lettelse at beslutte det var ok at dovne en hel aften – og den energi det gav.
Det var meget effektivt for mig da du gik fra coach til “rådgiver” (fortalte coachee at jeg skiftede kasket, da jeg vurderede det var påkrævet i situationen). Nogle gange kan det være godt at få en andens syn på situationen, og at der bliver stillet spørgsmålstegn ved min overbevisning.
Det var effektivt for mig at du udfordrede mig på at nedtone “flinke-pigen”
Anonym kvinde i 30érne

 

Job/karriereafklaring

Det har været et fint forløb. God idé at committe sig til et bestemt antal timer fra starten. Det mest værdifulde du har givet mig, er at det er vigtigt at lytte til sit hjerte. Den stærkeste oplevelse var at se at jeg følte mig låst i min nuværende situation.

Det mest effektive du har gjort for mig, var at forbinde min hjerne til mit hjerte
Selvstændig ingeniør

 

Strategimøde og teamudvikling

“Rigtig godt. Fornemt at vi nåede i mål. Godt mix af “helikopter-syn” og lav-praktik. Godt med konstant fokus på målet”

Det har været rigtig godt og en god proces for hele teamet. God mix af øvelser og egne problemstillinger der skulle løses, hvor du “blandede” dig på de helt rigtige tidspunkter”

“Det var gode elementer der var indflettet”

“Rigtig godt og hyggeligt. Jeg synes vi nåede det vi skulle på peronlig plan og firmamæssigt – fin gennemgang”
Deltagere fra Docksafe A/S

 

Business/Work-life-balance coaching

“Coachingforløbet var rigtig godt. Jeg har ikke prøvet det før, så i starten var det svært at gøre målet håndgribeligt, men jeg har uden tvivl fået opfyldt alle mine realistiske forventninger.

Fået øjnene op for hvor vigtig god energi er for mig. Det var powerfuldt, hvor hurtigt jeg med små justeringer, forandrede mig til en gladere og meget mere udadvendt person.

Jeg havde forventet der ikke skulle så meget til, men det blev i den grad realiseret, og meget mere til.”
Thomas F. Jensen

 

Empowerment

“Jeg synes det har været meget lærerrigt, og dejligt med en udefrakommende, som kan prikke til en der hvor man selv går med lukkede øjne, eller går let hen over det.

For mig var det stor værdi at du lyttede til mig. Dvs jeg fandt frem til mine værdier, som jeg kan stå inde for. De er med til at definere hvem jeg er som person.

At komme frem til den erkendelse, at jeg er god nok som den jeg er, uanset hvad andre mener om mig, det var powerfuldt.

Den bevidstgørelse om hvor unik vores hjerne og sind er, når man giver sig tid til at lytte efter og gøre det som giver den gode fornemmelse og overskud til at gøre de ting jeg gerne vil, og det jeg vil opnå i mit liv – det var virkelig effektfuld for mig.

Gør det du er bedst til – og det gør du fantastisk godt Sanne!”
Henning Møller, Optiker

 

Personlig Coaching

Jeg syntes det var et godt forløb. Noget jeg kan tage frem og bruge. Jeg syntes det jeg var igennem løste op for mange ting, og har hjulpet mig meget.

Den største forskel er nok de værktøjer jeg har fået til at håndtere de problemer jeg havde.

Samtale måden og de opgaver der blev givet, løste op for mange ting. Der blev givet mange (set i bakspejlet) logiske måder at løse daglidags konflikter på, og dem bruger jeg så ofte jeg kan.

Jeg kan i dag mærke jeg har det helt anderledes med mig selv, og med de ting der sker i hverdagen. Jeg syntes jeg i overflod har nået det mål jeg kom med, og også de mål jeg satte mig efter forløbet.

Jeg syntes det har været rigtigt godt, og kommer jeg i en situation igen (helst inden jeg når så langt som sidst) vil jeg ikke være i tvivl om hvor jeg skal gå hen.
Lagerarbejder (kvinde 54 år)

 

Foredrag

“Foredraget tog hul på et højaktuelt emne for mig, nemlig GOD ENERGI. Bagatellerne af vejen og de positive tanker på banen. Sanne udviser stor forståelse og engagement for/i de deltagere der var tilstede.

Hun brænder for at give sin viden videre og har mod til at tage udgangspunkt i sig selv. Sanne´s energi bliver vores – det er enormt inspirerende”
Jannie Lynggaard

 

Coaching – Jobafklaring

Jeg synes forløbet har været godt, og jeg er kommet vidt omkring i mit indre liv, og på en anden måde end jeg havde regnet med.

Det der har gjort den største forskel er at jeg er blevet bedre til at acceptere mig selv, som den jeg er, og jeg bruger ikke så meget energi på negative tanker om mig selv.

Jeg har nået mit mål, men det stopper jo ikke her, og jeg er glad for de “værktøjer” jeg har fået, når jeg falder i, og tankerne fylder for meget.
Kvinde. Selvstændig, 40+

 

Coaching i relation til job

“Mit møde med coaching har været lærerigt, udbytterigt, overraskende og positiv. Det har været værdifuldt at finde svarene i mig selv, og selv gøre noget ved problemerne. Det gav et “sug i maven” når jeg selv fandt svaret.

Sanne stillede spørgsmål ved alting, og vendte tingene på hovedet. Faktisk en super positiv oplevelse. Selv om det er hårdt, er udbyttet fantastisk”
Dorthe Jørgensen, kommunikationskonsulent

 

Work-life-balance Coaching

Positiv og udfordrende. God sparringspartner at vende personlige tanker og følelser med. Det var værdifuldt at få struktur på ønsker og drømme, med ord og “kasser”. Sanne er god til at lytte og få fokus på det “indre” frem for kun det “ydre”.

Det var en udfordring at sætte personlige mål og føre dem ud i livet. Jeg har været utrolig glad for samtalerne, de har betydet at jeg tænker på hvad jeg vil, og så handle på det”
Anita, Projektleder

 

Personlig Coaching

Jeg synes forløbet har været rigtig godt. Der har været en god sammenhæng i forløbet fra gang til gang.

Jeg er meget stolt over mig selv, fordi jeg valgte at gøre noget ved de ting som har fulgt mig i mange år.

Det helt rigtige tidspunkt var kommet, og derfor har jeg også været modtagelig for ny lærdom omkring mig selv.

Jeg troede at jeg havde næsten 100% selvindsigt, men du har alligevel formået at finde noget frem, jeg ikke havde tænkt over. Det er jeg taknemmelig for.

Værdien af at åbne sig op og finde ind til sagens/problemets kerne…. virkelig at komme helt der ind hvor det gør ondt. Har man været helt derinde, føler man at det kun kan gå én vej, nemlig fremad.

Jeg har været mere modig, end jeg selv troede jeg ville være (og havde aftalt med mig selv at jeg ville være, inden jeg kom til dig). Det kan jeg takke mig selv for, men også i høj grad dig. For som jeg også har fortalt dig, så er du en person jeg føler mig tryg vedps. “man” er mig. “Hvem er man”? også en sætning jeg altid vil tænke over med et smil på læben. Øvelserne var ret gode. Det tror jeg mest af alt var fordi de var grænseoverskridende – i hvert fald for mig”

Projektleder (kvinde 40 år)

 

Business Coaching

Sanne du har hjulpet mig til at finde et fugleperspektiv, så jeg kunne overskue projekterne. Den hurdle jeg stod overfor blev mindre vigtig i forhold til simpelthen at komme igang. Det at du blev ved med at spørge, og glæden ved bagefter at have fået klarhed, det er været værdifuldt for mig.
Selvstændig, kvinde 43 år

 

Coaching – jobafklaring

Forløbet har været udfordrende og lærerigt. Ved hjælp fra ”mit Sanne jeg” blev mit sande jeg mere synlig.
Det at få en forståelse for min reaktion på pres udefra, var meget powerfuldt for mig. Jeg har lært at smide unødigt ballast væk.
Bogdan 

 

Inspiration