Olier OG Netværk -sig det nu Sanne!

af | jun 10, 2021 | 0 Kommentarer

Olier og Netværk. Det skal du fortælle mere om Sanne. Du skal skrive mere om det skønne netværk dine kunder får, udover de Essentielle Olier.

Tak Anne, jeg ká godt se at jeg må blive bedre til at gøre opmærksom på den fede bonus vores netværk er. Sagen er den, at netværk for mig er lige så naturlig som det at solen står op. Jeg ved alle de fordele der er ved netværk, men måske ikke alle tænker som jeg, så “here goes”. Nu skal du høre om et super og kærligt netværk, men først runder vi olierne.

Rene Essentielle Olier

Det er to år siden at olierne kom ind i mit liv. Og som jeg før har skrevet i et blogindlæg, så er jeg nem at begejstre, men svær at imponere. Sådan er det stadig, men her to år efter kan jeg sige at olierne stadig imponerer mig. Big time!

Essentielle Olier - Team HeartSimpleFun

100% natur. Kærlighed på flaske. Ordløs terapi

Jeg har fokus på kærlighed. Elsker naturen, god etik og moral, og kikker altid efter at finde så naturlige muligheder til at hjælpe og støtte mig, som overhovedet muligt.

Alt det har jeg fundet i de Essentielle Olier fra doTERRA. Alt det har jeg fundet, både indeni og udenfor de gyldne flasker, og så er de en god støtte sammen med min coaching.

Hver dag føler jeg en taknemmelighed over at jeg inviterede olierne ind i mit liv.

-nok om olierne, det er faktisk netværket der skal i fokus i denne blog.

Netværk

Det første ord jeg forsøgte at proppe ind i hovedet på mine børn, var ordet Netværk. Da ungerne blev større nævnte jeg altid netværk hver gang de ville opnå noget -min søn fik sit første fritidsjob via mit netværk.

Det lille ord indeholder ALT i min verden. Med et netværk kan vi lære, opnå, vokse, glædes, udvikles, mødes, rummes, støttes. Vi kan bruge det familiært, socialt, professionelt, seriøst/useriøst – ja ALT hvis du spø´r mig.

netværk er mulighedernes land – alene kan vi meget, sammen kan vi alt

Jeg har givet og fået via netværk. Jeg har også prøvet at holde mig væk fra netværk, både professionelt og privat og oplevet hvad det giver af fordele og ulemper.

Hvordan bruger du netværk? Hvad bidrager du med – hvad får du?

Min læring er, at jeg er godt til at give, og vil blive bedre til at få og modtage via mine netværk.

-og nu skal du høre om det skønneste kærlige netværk

Olie-netværket

Når du inviterer olierne ind i dit liv får du samtidig en ny familie hvis du vil. Kærlige givende netværk i forskellige størrelser, afhængig af hvad der passer til dig. Folk med alle mulige kompetencer og (livs)erfaringer) står klar til at støtte dig i at lære olierne at kende, og hjælpe dig i dine processer på alle mulige og umulige planer 🙂

Du får mulighed for at benytte dig af skønne muligheder. Dem i netværket der vil, byder ind med det de er bedst til, og der er altid nogen der er klar til at bidrage. F.eks. healing, tapping, fjernhealing, workshops om olierne, hudpleje, yogasessioner, detox og meget mere. Der er yderst kompetente hjælpere til både børn og voksne.

Fælles for det alt sammen er: at gøre det så meningsfyldt, let og sjovt som muligt – kort sagt: HeartSimpleFun Leadership med de skønne olier til at støtte os.

Mærker du at olierne kalder på dig, kan du læse her, eller ringe til mig for at høre mere +45 209891222

Dit naturlige hjemmeapotek. 100% natur på flaske.

I juni får du en ekstra gave. Køber du sættet med doTERRAs 10 mest anvendte olier (HomeEssential Kit – dit naturlige hjemmeapotek) her i juni, får du en ekstra gave med 1 fl. Lemon, 1 fl. Citrus Bliss, 1 fl. Citrus Bloom og en deodorant med Citrus Bliss duften. Lækre opløftende dufte.

Må du vælge en juni der giver dig glæde, og tak fordi du er i mit netværk 🙂

Kærligst
Sanne Toft

Linkedin.   

Facebook.   

Instagram.

 

HeartSimpleFun LEADERSHIP

Essentielle Olier

Seneste indlæg