Vild oplevelse med en vigtig påmindelse

af | maj 14, 2021 | 0 Kommentarer

Vild oplevelse med en vigtig påmindelse, det var hvad jeg havde den anden dag.

Egentlig ville jeg til at strikke videre på mit tørklæde, men jeg kan mærke at det er vigtigt jeg deler min histore. Den er, for nogen måske ret dyb og spirituel, så er du ikke til det, kan du jo hoppe af her og bruge din tid på det der gi´r mening for dig.

Den anden dag var jeg med i en spirituel ceremoni der strakte sig over ca. 1,5 time. Det var en dyb session og energierne var ret intense. Det gjaldt om at holde fokus, men jeg var forholdsvis “langt væk” i trance.

Under ceremonier får jeg ofte beskeder i form at tanker, følelser eller sætninger. Hen imod slutningen, kom der en klar og tydeligt sætning. En for mig, VILD sætning der slog mig ud – en opgave jeg skulle tage mig af. Og lidt efter kom ordet “Fred”. (Primært på grund af alle censureringerne der er på mange platforme, skriver jeg ikke sætningen der kom til mig)

Jeg blev revet helt ud af min trance af mit ego, og tænkte: det her det sker bare ikke!! Ikke for mig!! Det kan jeg ikke løfte!! det skal jeg ikke blande mig i. Jeg gjorde det jeg ved der ikke virker når man/vi/jeg er presset – jeg gik op i hovedet i “drama-mode”, i stedet for at gå ned i min krop, tune ind i mit hjerte, mine celler, og finde svaret i min indre visdom.

Your heart knows things that your mind can´t explain

Listen to your Heart & Keep it Simple

Jeg ringede til en god ven for at sparre om den vilde besked der var landet i mig. Og som altid landede løsningen i min tilgang via HeartSimpleFun Leadership. Jeg lyttede til mit hjerte. Gjorde det enkelt og skar ind til essensen.

En del af sætningen til mig var: “Du skal redde menneskeheden” -det er dælme en stor besked i min verden. Pheew.

Men med sparring fra min gode ven, landede jeg i en tolkning af budskabet, der gav dybfølt mening, som jeg kunne forholde mig til og handle på, og som allerede har været mit personlige arbejdsområde i flere måneder nu.

Jeg er løsningen – du er løsningen

Jeg skal heale mit ego´s fordømmelse inde i mig, af de valg og handlinger jeg og andre tager. Jeg skal transformere min fordømmelse, så jeg kan være i fuld accept inde i mig = det giver fred (ordet fred kom i ceremonien efter beskederne) = “redder jeg mig selv og skaber fred inde i mig selv, er jeg med til at redde menneskeheden” – der er også et ordsprog der siger:  “når du forandrer dig, forandrer verden sig”.

Det var konklusionen jeg kom frem til, ud fra den besked jeg fik under ceremonien. Du og jeg er hver især løsningen på ønsker og læringer vi har hver især. INGEN ANDRE. Vi er alle forbunde og en del af en større helhed. Så når vi udvilker og healer noget inde i os selv, kommer det til gavn for både os selv og andre.

Vi har alle været udfordret det sidste års tid. Mere end vanligt. Jeg har fra start sagt, at det her handler om udvikling, og det mener jeg stadig det gør. Jorden har længe trængt til “et lods i røven”, og det er vi så midt i nu.

Et at mine udviklingstemaer der er blevet smasket op i hovedet på mig de sidste måneder, på et meget dybere og klarerer niveau er: fordømmelse. Fordømmelse af mig selv og andre. Længe har jeg set hvor jeg skulle há fokus, og syntes da at “det gik den rette vej, og jeg da i bund og grund var r e t så rummelig” – kommer helt til at grine nu jeg skriver det.

Siden Nytår har jeg opdaget flere og nye dybder i mig, at jeg dømmer og fordømmer mere end jeg var klar over. Så mit fokus har været Accept og healing af fordømmelse. Er det nemt? NEJ. Giver det mening at arbejde med? JA.

Og så får jeg det hele serveret på et sølvfad i ceremonien den anden dag. Jeg forstod alvoren på et helt andet niveau, at når jeg healer mit ego´s fordømmelse af mig og noget af det der sker i verden, så skaber jeg fred inde i mig. Fred det smitter, såvel som fordømmelse gør. Og når jeg skaber fred inde i mig, er jeg med til at redde menneskeheden. JEG ER LØSNINGEN – DU ER LØSNINGEN på de forandringer vi ønsker os.

Det starter alt sammen med os selv! TAK for den påmindelse der ikke var ny, men landede på et dybere niveau. Og tak for den vildeste ceremoni.

Og det er det tiden og de vilde energier kan lige nu = de får en masse op til overfladen. Sætter et stort spejl op foran os så vi får mulighed for at mærke, lære og vælge hvad der er sandt for os, og hvordan verden (også) er.

Forandringenes vinde blæser, og hold nu op en tranformation, lærerig og spændende tid vi er i <3

/Sanne

Linkedin

Facebook

HeartSimpleFun Leadership

Essentielle Olier

Instagram