Jeg ved at jeg ikke ved

af | maj 5, 2021 | 0 Kommentarer

Jeg ved at jeg ikke ved.

Personlig udvikling har været mit fokus, interesse og livsstil i over 15 år efterhånden. Det har givet et hav af processer, indsigter og læring hen ad vejen. Og jo mere jeg har lært, des mere har det gjort mig bevidst om alt det jeg ikke ved. Min ydmyghed og respekt for andre og andet, bliver større og større.

Holdninger og meninger har jeg masser af, og deler gerne ud af dem (fnis), men det bliver hele tiden mere klart og tydeligt at jeg kun ved hvad der er bedst for mig, og ikke andre.

Set ud fra fra min model af verden, kan jeg have en formodning og en mening om hvad der kan være godt for andre, men jeg ved det ikke -og skal ikke gå vejen for dem, hvilket gør en væsentlig forskel. I rollen som coach/facilitator, er det også hele fundamentet. At være et spejl for andre. Skabe rum og tillid så de får større bevidsthed og indsigt, der gør at de finder frem til løsninger og ideer de er klar til at tage ansvar for og handling på. Det kan andre udefra ikke fortælle dem. Det ved de bedst selv

Det er et af de største læringer jeg har fået gennem tiden. Kunsten at være nysgerrig og undersøgende overfor min omverden og mig selv. Og det er kunststykke at balancerer i i en verden der er i hastig forandring nu.

Lige som jeg syntes “at jeg da vist var meget klog og vidste meget”, så ryster universet lige posen igen igen, og vi står alle midt i en kæmpe transformation i verden. Vi skal alle til at lære en masse nyt om os selv og hinanden.

Hold fast hvor er det en udfordrende og giga spændende tid vi er i, og hold nu fast jeg bliver udfordret på mine værdier. Men det er også en tid der giver os massiv mulighed for udvikling og vækst.

Hvor er vi på vej hen?

Som jeg har skrevet flere gange, så stiger energien på jorden. Det sætter os alle automatisk i en proces. Det vi måske kunne “lægge låg på” før, følelser/konflikter/traumer/relationer/fysiske skavanker osv. det presser sig på nu. Meget lave energier som magt, manipulation, korruption kommer op til overfladen, og samtidig stiger menneskehedens bevidsthed. Vi ser og føler mere.

Når bevidstheden stiger hos os, er der også mere vi må forholde os til og forvalte. Der kommer noget vi må kikke på og tage ansvar for – vi kan ikke blive ved at gå og “putte os og gøre som vi plejer” -og vi kan ikke blive ved med at “regne det ud i hovedet” hvad der er det rigtige at gøre. Vi må ha alle vores gaver i spil udover hovedet: kroppen, hjertet cellerne, følelserne.

Vil du have mere nydelse fred og ro, må du vælge bevidst og løfte dig over slagmarken der foregår i de lavere viberationer

Jeg ved at jeg ikke ved

Jeg ved at der er masser jeg ikke ved, men jeg mener der er masser af muligheder for spændende læring i denne tid. Og der trækker jeg på de indsigter og erfaringer jeg har med mig indtil nu: mærker, lytter, føler, observerer, være nysgerrig på mig selv og andre i det omfang jeg evner det

-spændende hvor det fører hen. Et er sikkert. Jeg vil putte så meget glæde og mening ind, som det er muligt når forandringens vinde blæser. Og det er min erfaring at det sker bedst når vi har hjertet med som guide.

Tiden kalder på det bevidste lederskab af os selv. Vi er vores egne bedste autoritet og det er tiden at vi trækker den og vores power hjem i os selv (igen)

Hvad er din strategi i denne tid?

/Sanne

HeartSimpleFun Leadership

Linkedin

Facebook

EssentielleOlier