Reflektion, betydningsfulde valg og konsekvenser

af | feb 23, 2022 | 0 Kommentarer

Reflektion, betydningsfulde valg og konsekvenser

Reflektion har været en stor del af mit liv i mange år, hvis ikke hele livet. Men de sidste 20 år har jeg brugt det bevidst i mange områder af mit liv – privat og i business.

Reflektion er for mig en utrolig vigtig del i de valg og beslutninger jeg træffer. For de valg jeg træffer har konsekvenser, store som små, på den korte og den lange bane.

Reflektion er for mig bla. at observerer og se mig selv, andre og en situation fra flere vinkler UDEN at dømme!

De sidste to år har jeg som mange andre, truffet betydningsfulde valg. Valg som jeg personligt har reflekteret meget over. Og jeg har reflekteret over, om konsekvenserne har været for store ved de valg jeg har truffet -mere om det længere nede..

Sådan reflekterer jeg

At lytte til hjertet giver sande meningsfulde valg

Når jeg reflekterer over noget, øver jeg mig i at se og opleve min situation/problemstilling fra flere vinkler.

Jeg observerer hvad jeg tænker om det. Mærker og lytter til mine følelser omkring det, og lytter til mit hjerte!

Jeg ser også det hele udefra, fra en neutral vinkel, parkerer mine værdier og følelser. Det kan være svært, men det er muligt.

Er der andre involveret i det jeg reflekterer over, kan det være inspirerende og givende at forstille mig situationen fra de andres verden.

-jeg kan også finde på at lave en liste med fordele og ulemper, til at skabe et overblik, samtidig med at jeg observerer hvordan min krop reagerer.

Hele min krop er hammer VIGTIG når jeg reflekterer og skal træffe beslutninger – både privat og i business

Mine beslutninger – mit ansvar

Alle valg har konsekvenser. Små og store konsekvenser. Konsekvenser på den korte og den lange bane. Det er vigtigt at jeg træffer valg fra så rent og ærligt et sted i mig, fordi jeg skal leve med og tage ansvaret for valgene.

En anden grund er også at jeg ofte træffer andre valg end mange gør, så for at have kræfter til at stå stærkt i mine valg, skal det føles sandt og meningsfyldt = valg truffet ud fra mine værdier og mit hjerte.

Listen to your Heart – Keep it Simple

Vi kan godt tillade hovedet at lave drama og skabe en masse tvivl, men lytter og mærke vi efter svarene fra vores hjerte, vores intuition, får vi sikre, sande og meningsfulde svar -spørgsmålet er så om vi vil være tro mod os selv og gå med de svar vi får?

-så ja, mine valg har haft konsekvenser. Også konsekvenser som har gjort mig ked af det, men NEJ de har ikke været så store at jeg har villet overhøre hvad mit hjerte , min intuition og min krop gav mig af svar.

Vil du gerne styrke og have mere fokus på din intuition, er mine Power Energikort gode at have ved hånden i store som små beslutninger. Du finder dem i shoppen HER

Kærligst
Sanne Toft

HeartSimpleFunLeadership

Power Energikort – Dansk

Power Energycards – English

Mighty Networks. HeartSimpleFun Leadership – Sanne Toft

Instagram

Facebook Group. HeartSimpleFun Leadership – Sanne Toft

Facebookpage Sanne Toft

Linkedin

 

HeartSimpleFun LEADERSHIP

Essentielle Olier

Seneste indlæg