Bananrepublik eller personlig udvikling?

af | feb 28, 2022 | 0 Kommentarer

Bananrepublik eller personlig udvikling?

 

En del af mig har flere gange den sidste uges tid, tænkt: “hold nu kæft en hyklerisk og manipulerende bananrepublik at være en del af”!

 

En anden del af mig har observeret og kikket nysgerrigt på det der foregår i verden, tæt på og i det store billede. Specielt de sidste to år. Jeg har observeret hvad der sker inde i mig og udenfor mig.

 

En hel anden del af mig har lige nu, været taknemmelig over forårets komme, solen og flere lyse timer i døgnet, processer og nye tiltage i min business osv,

 

Vi indeholder allesammen både lys og mørke. Vi indeholder allesammen tanker og følelser der løfter og sænker vores energi. Vi skaber med vores energi om vi er bevidste om det eller ej.

 

-og du får som sædvanligt mit take, erfaringer og indsigter. Tag hvad du kan bruge og smid resten væk.

 

Bevidst lederskab og ansvar

Hvad vil jeg være en del af? Hvad vil jeg være med til at skabe? Spørgsmål jeg stiller mig selv jævnligt.

 

Bevidst lederskab handler for mig om at tænke, vælge og handle bevidst i forhold til det jeg vil skabe og have mere af. Det er at øve at lytte til mit hjerte og handle derfra i den udstrækning jeg evner det.

 

Og mine følelser, min energi fortæller mig konstant hvor jeg er i lederskabet af mig selv! er jeg på afveje, eller er jeg på rette vej.

 

-så når jeg ryger hamsterhjulet af at jeg er omgivet af “hængerøve og hundehoveder – og folk burde sg da se hvad der reelt foregår” 😉 .. = så sænker jeg min energi og gør mig til offer og ender i en lav viberation.

 

Jeg elsker bevidstheden om, at jeg kan ændre kurs, når jeg opdager at jeg har fokus på noget der dræner mig for energi.

 

Loven om tiltrækning

Løfter eller sænker du din energi?

Jeg tiltrækker og skaber ud fra den energi jeg sender ud. Jeg tiltrækker og skaber med mine tanker, følelser og handlinger.

 

Det er så nemt at synes andre er klaphatte når jeg løfter blikket og kikker ud i verden. Når jeg tænker det, og at jeg er en del af en bananrepublik, så kan jeg mærke at jeg bidrager til verden med lave energier som fordømmelse og vrede -og det ønsker jeg faktisk ikke, så jeg prøver i stedet at udvikle mig.

 

Jeg vil gerne skabe og bidrage til en verden med Glæde, mening, værdighed og lighed = så må jeg tage ansvar for mine tanker og følelser, og sætte fokus på det der løfter min energi og skabe derfra = det er mit ansvar = det er bevidst lederskab i relation til det jeg gerne vil skabe og bidrage med.

 

Jeg har mulighed for at løfte mig op over det narrativ og hamsterhjul der kører i de lave energier som =  magt, manipulation, kontrol, krig, fordømmelse, korruption, vrede, had osv. Men det kræver at jeg tager ansvar for mig selv og træffer bevidste valg der løfter min energi.

 

Hvorfor taler du altid om og ud fra dig selv Sanne?

-det gør jeg af den simple grund, at jeg øver mig i ikke at gøre mig klog på hvad du og andre skal og ikke skal. Men vil gerne inspirerer ved at fortælle hvad jeg gør og hvilke erfaringer jeg har gjort mig ifht. at lede mig selv mere bevidst. Det er SÅ spændende at skabe mere bevidsthed i vores business og livet generelt,  og det vil jeg gerne bidrage med, til dem der kan finde inspiration i det ….. MEN: det starter med os selv, inde i os selv.

 

Det er min opfattelse at vi kan udvide vores muligheder, bevidsthed, og verdenssyn ved at set det hele i et større perspektiv, og stille os selv spørgsmål som f.eks:

 

Rigtig god fornøjelse 😉

Kærligst
Sanne

 

N.B. nogle af de ting jeg gør hver dag for at være mere bevidst i lederskabet af mig selv er: starter dagen med en lille meditation til at skabe connection til mig selv. Jeg observerer og er nysgerrig på mine følelser.  Tager mine behov seriøst. Trækker et Power Energikort til min inspiration og mine udfordringer. Prioriterer min søvn højt, og bruger lidt tid på reflektion hver dag.

 

HeartSimpleFunLeadership

Power Energikort – Dansk

Power Energycards – English

Mighty Networks. HeartSimpleFun Leadership – Sanne Toft

Instagram

Facebook Group. HeartSimpleFun Leadership – Sanne Toft

Facebookpage Sanne Toft

Linkedin