Bevidste til og fravalg giver bedre tid

af | mar 19, 2021 | 0 Kommentarer

Bevidste til- og fravalg giver bedre tid. Både i volumen og indhold.
I denne uge er jeg blevet tricket af andres forvaltning af TID. Jeg valgte at bruge tid i min business på møder der viste sig (igen) ikke at indeholde de rammer der var lagt op til. Det pissede mig á, og fik mig til at tænke på TID, PRIORITERINGER i lederskabet af mig selv.
Jeg blev pisse irriteret over andres forvaltning af tid, men det handlede ikke om dem. Det handler om HVAD JEG vil bruge tid på, og HVORNÅR. Så tak for den businessnetværk. Jeres måde at forvalte jeres tid  på, gav mig muligheden for at minde mig selv om mit ansvar på hvad jeg vælger til og fra.

Så nu får du mine tanker i relation til “at nå det hele” i en verden med vildt mange muligheder. Om at vælge det til der nærer mig og løfter min energi, og vælge det fra der dræner mig for energi.

Et skriv til din inspiration. Tag det du kan bruge og lad resten ligge 🙂

listen to your HEART – keep it SIMPLE – have FUN.

TID

Jeg værner meget om min TID, og tager den tid jeg har til rådighed seriøst. Mine børn er flyttet hjemmefra, og ud fra forskellige faktorer og bevidst lederskab af mig selv, føler jeg at jeg har god tid = den følelse ELSKER JEG.

Følelsen af at have god tid har jeg fået ved at øve mig. Øve mig i at vælge til og fra med det der er vigtigt for mig.
Jeg interesserer mig for mange ting. Jo flere ting, des skarpere prioritering fra min side.
Smalltalk og hyggesnakke kan virkelig noget. Det der sker i “3 halvleg” og over et glas vin, til et møde, en gåtur osv. -det kan virkelig noget.

Når det er sagt, så:

STRUKTUR

Jeg ynder og sige at “jeg hader struktur” – men det er faktisk en sandhed med modifikationer. Jeg “hader” det når det er noget der kedeligt og ikke giver mening. For sandheden er (også), at jeg på en del områder er god til struktur – god til struktur når det gavner mit trivsel, når det giver Mening & Glæde 🙂

VÆLGE FRA

Noget af det jeg vælger fra generelt, er når tidspunkter og indhold ikke stemmer overens med de rammer der er udstukket.
Når jeg har sat min tid af til et businessmøde/webinar/workshop fra kl. 10 til 11 med en speciel overskrift. Så går jeg ind til det med en forventning om at det er det jeg skal tale om/høre om. Og jeg forventer at tiden overholdes i rimelig udstrækning. Jo skarpere jo bedre.
Melder jeg mig til noget hvor der står: “Sådan løfter du din business” – “sådan lærer du at hækle julemus”. Det er fra kl. 10, og vi ved ikke hvornår vi slutter” – så går jeg ind med en helt anden indstilling, og har lavet luft i min kalender.

Jeg værdsætter min tid og det er jeg værdig til ❤

PROCESSER

Jeg er stor fan af processer, og det at lade sig flyde med, uagtet tid os sted. Men alligevel prioriterer jeg min tid, med mindre at jeg VIRKELIG kan mærke “fra oven” at det er et kald jeg må følge uagtet andet.

Når jeg har en kunde i en session, og min intuition siger mig at dette kan tage ekstra tid, og/eller vi når til slutningen i en session, men processen er vild, givende og god, spørger jeg i respekt for min og kundens tid: Skal vi fortsætte? Vil du bruge ekstra af din tid hos mig til denne proces? -hvis jeg har tid vel og mærke.

VÆLGE TIL

Jeg vælger det til der interesserer mig, og de mennesker der inspirerer mig. Både i deres lederstil, og med de emner der interesserer mig.
1´ste prioritet er mennesker der drager mig med deres energi, og har respekt for egen og andres tid.

Jeg mærker og lytter til mig selv:
🌱 er det et emne der interesserer mig
🌱 bliver jeg “draget” 😃 😉 af denne person
🌱vil jeg bruge min TID på det her

– når det er sagt, er der nogen gange noget mindre interessant jeg må prioriterere og bruge tid på, -og så må der en Essentielle Olie på banen der 😃

Men min tid er stadig VIGTIG for mig, og jo bedre jeg er til at vælge til og fra, des mere tid får jeg til andet. Derfor er jeg også krakilsk med hvad jeg inviterer mine Kunder og Businesspartnere til – i respekt for deres tid.
🌱 Hvad vil du gerne bruge mere tid på?
🌱 Hvad vil du gerne bruge mindre tid på?

Rigtig god weekend med dine prioriteringer ❤  og jow -det må du godt 😉

/Sanne

Linkedin
HeartSimpleFun Leadership
Facebook
Essentielle Olier
Instagram