“Den ved jo ikke at den er en glidecreme” …

af | nov 29, 2021 | 0 Kommentarer

“Den ved jo ikke at den er en glidecreme”, sagde hun. Historien får du om et øjeblik. Jeg kom til at tænke på den da jeg ville skrive blogindlægget. Et skriv om den transformation menneskeheden og jorden er i -og de muligheder det giver.

“Det lyder godt nok stort Sanne” -yes, det er det også. Verden er i et kæmpe skifte, og jeg har til dato ikke oplevet nogen der ikke er udfordrede med alt det der sker.

Vi er udfordrede indeni og udenpå – det er forandringenes vinde der blæser, og er der noget egoet ikke bryder sig om, så er det en masse nyt som den ikke kender…

-det dårlige er, at der sker og kommer til at ske en masse forandringer vi ikke kender, om vi vil det eller ej.
-det gode er, vi har en historisk mulighed for at stå op for os selv og vores værdier. Komme helt hjem i os selv, i hjertet og leve meget mere autentisk end mange af os har gjort meget længe.

-nåh, du får lige historien om glidecremen, og så følger jeg op på mit skriv, og de muligheder jeg ser der er 🙂

Den ved jo ikke at den er en glidecreme

For en del år siden var jeg til et netværksmøde, og sidder sammen med en masse jeg ikke kender. På et tidspunkt er der en der fortæller at hun mangler et produkt til at sætte sit hår, og kan bare ikke finde noget der virker.

For enden af bordet sad en kvinde på 50+, der havde været stille hele aftenen. Hun rejser sig op og siger:
“jeg bruger en glidecreme XXX til mit hår, og den er super god til det -ja den ved jo ikke at den er en glidecreme, så den bruger jeg til at sætte mit hår, og den vil jeg anbefale”

Vær nysgerrig og se muligheder når forandringens vinde blæser

Seriøst, jeg kan ikke mindes hvornår jeg sidst har grinet så meget af en udtalelse – og her kom MINE foredomme op, for hun lignede slet ikk en der kunne finde på “at sige sådan noget ” 😀 😉  …

Fordi den havde kategori af glidecreme, betød det jo ikke at der ikke var andre muligheder med den. Den næversynede tror kun at glidecreme kan bruges som glidecreme. Den nysgerrige og undersøgende vil spørge: “hvad kan en glidecreme også bruges til?

Hvad kan jeg også? Muligheder i en verden i stor forandring

Det er tid at være nysgerrig og tænke i muligheder! -meget af det vi har lært, og det der virkede før, virker ikke længere.

Er du klar til at slippe meget af det du har lært? Er du klar til at ændre på at gøre som du plejer? Er du klar til at tage ansvar og lytte til, og gå med din intuition, dit hjerte -om det er i dit job, din business, dit forhold, dine relationer? Dit hjerte og din intuition bliver dine stærkeste og bedste kort på hånden.

Det er ikke længere nok at gå rundt med en masse viden i hovedet. Vi kan ikke længere “regne den ud” i hovedet med meget af det vi har lært gennem tiden. Der skal mere og andet til. Det gælder både inde i os og udenfor os. Systemer, teorier og strategier står også for fald. Bare kik dig omkring. Verden er i opbrud.

-og det er godt! meget er udpint og har haft sin tid. Mangt og meget skal bygges op på ny -mennesker, relationer, systemer, business mv. Vi må gerne tænke på os selv, men vi skal arbejde for helheden og noget der er større end os selv.

Har du modstand på det der sker, eller prøver du på at udvikle dig og følge med energien?

Hjertets tidsalder

Vi er gået ind i hjertets tidsalder. Vi skal fra hovedet ned i hjertet og kroppen. Vi skal ha ryddet ud og op i vores holdninger og overbevisninger om os selv og andre. Alle de programmeringer der er lagt ind om os selv og verden, skal der kikkes på.

Hvem er vi også når vi lytter til og lever fra hjertet?
Hvilke valg træffer vi når vi vælger intuitivt frem for at træffe valg fra hovedet?

Min invitation til dig skal være at prioriterer pauser – masser af pauser – hvor du giver dig tid til at mærke og lytte til, hvad der føles sandt for dig.

Vi kommer ikke tilbage til det der var engang, men vi har mulighed for at skabe fremadrettet fra et mere autentisk og ærligt sted – vores hjerte.

Kærligst
Sanne Toft

HeartSimpleFunLeadership

Power Energikort

Power Energycards English

Mighty Networks. HeartSimpleFun Leadership – Sanne Toft

Instagram

Facebook Group. HeartSimpleFun Leadership – Sanne Toft

Facebookpage Sanne Toft

Linkedin

 

HeartSimpleFun LEADERSHIP

Essentielle Olier

Seneste indlæg