Glæde Taknemmelighed og på Gensyn

af | sep 2, 2023 | 0 Kommentarer

Glæde Taknemmelighed og på Gensyn.

Indenfor 14 dage har jeg bisat to tætte relationer i min liv. Min bedste ven og min far -dvs. ham der valgte at være far for mig i dette liv, det de fleste forbinder med hvad en far er.

Nu sidder jeg her, reflekterer og mindes. Solen glimter ned i fjorden, og diffuseren summer i baggrunden med en dejlig duft af essentielle olier. Det føles godt.

I disse dage danser taknemmelighed, sorg, minder og glæden ved livet i én og samme dans. De vil alle have opmærksomhed -og det får de!

Det ene øjeblik er jeg tyndhudet som silkepapir og det næste er jeg stærk som en okse og fuld af gåpåmod. Alt sammen er ok.

Det hele menneske ER, indeholder og oplever det hele.

HeartSimpleFun Leadership

Det bevidste lederskab

Jeg er så optaget af det bevidste lederskab. Også i denne periode hvor min familie og jeg har været ekstra pressede.

Hvad er mine behov. Hvordan kan jeg passe godt på mig selv i alt det her. Være opmærksom på at sorg og “være der for andre” ikke tager over, men får en fornuftig og god plads

Feel it to heal it

Det handler alt sammen om balance. Om at finde plads til det hele. For virkeligheden er at det hele er der. Sorgen, minderne, glæderne, taknemligheden. Så hvad og hvordan jeg giver det fokus, det er mit ansvar. Det er det bevidste lederskab.

Græsplænen har været dækket af dug hele formiddagen. Så flot. Nu har solen tørret det meste væk samtidig med den skinner så lækkert ned over fjorden. Det glimter som diamanter -shit det er flot!

Jeg er betaget og taknemmelig over livet. Også i morges da jeg igen læste afskedsbrevet fra min bedste ven -og græd. Også da jeg fik det indre billede af min mand og far og deres mange snakke over en øl krydret med lidt skaldyr og en masse røverhistorier.

Livet er intenst kommet forbi mig det sidste halve år. Sådanne oplevelser og perioder får mig altid til at skærpe mit fokus på hvad der egentlig er vigtigt og hvad jeg vil bruge min tid på. Hvordan vil jeg tage bevidst lederskab i mit liv, være tro mod mine Værdier så dem der er gået over på den anden side vil kikke stolt ned på mig og den måde jeg bruger mit liv på.

For vi mødes igen. Et eller andet sted. Det er jeg sikker på. Æret være deres minde.

/Sanne Toft

Linkedin

HeartSimpleFunLeadership

Power Energikort – Dansk

Power Energycards – English

Instagram

Facebook Group. HeartSimpleFun Leadership – Sanne Toft

Facebookpage Sanne Toft