Ryge ud af hamsterhjulet og ikke vil ind igen

af | jun 29, 2023 | 0 Kommentarer

Ryge ud af hamsterhjulet og ikke vil ind igen. Det var hvad der skete for mig for snart mange år siden.

Jeg har et stykke tid fået den intuitive besked at jeg skulle lave en podcast om dengang jeg røg ud af hamsterhjulet. Efter jeg havde indtalt podcasten, synes jeg der er 1000 ting jeg ikke fik med, men det er vel meget sigende for en med meget på hjerte. (smiler)

. . . .

Jo længere tid jeg var væk fra hamsterhjulet, des mindre fik jeg lyst at komme tilbage igen. Jeg kunne ganske enkelt ikke lide de jeg så og oplevede. Kunne langt hen ad vejen ikke identificerer mig med de etablerede systemer, kulturer og de rammer der var/er.

Podcasts med Sanne Toft og gæster

Så jeg blev “udenfor” og har på mange måder følt at jeg har været det lige siden. Jeg har så mange gange valgt de etablerede systemer fra for at vælge mig selv til, med det der føles sandt for mig.

Det og meget mere kan du høre i podcasten nederst i opslaget.

Der kom et par pauser undervejs, hvor jeg valgte at lade optagelsen køre. Jeg er spændt på om du vælger at hoppe af når du kommer til en pause, eller du vælger at bruge tiden på DIG, reflekterer eller mærke, hvad mine ord sætter igang i i dig.

Uanset hvad du vælger, ønsker jeg dig rigtig god fornøjelse. Lyt her:

At ryge ud af hamsterhjulet og ikke vil ind igen

 

Er du blevet mere nysgerrig, finder du flere podcasts i linket herunder. På dansk og engelsk:

Sanne Toft Podcasts Dansk & English

Kærligst
Sanne

Linkedin

HeartSimpleFunLeadership

Power Energikort – Dansk

Power Energycards – English

Instagram

Facebook Group. HeartSimpleFun Leadership – Sanne Toft

Facebookpage Sanne Toft

 

HeartSimpleFun LEADERSHIP

Essentielle Olier

Seneste indlæg