Intentionen Energien Viberationen er dit bidrag

af | feb 25, 2023 | 0 Kommentarer

Intentionen Energien Viberationen er mit bidrag, bevidst eller ubevidst.

SoMe

Deler jeg et flag i gult og blåt på SoMe, er det ikke bare et flag i farver jeg deler = mit bidrag til verden er den Energi der vibrerer inde i min krop når jeg deler den. Føler jeg Glæde og Lykke inde i mig når jeg deler, bidrager jeg med en høj vibrerende energi. Føler jeg frygt og vrede når jeg deler den, så bidrager jeg med en lavt vibrerende Energi.

Relationer

Køber jeg en gave til min mand med intentionen  om at Glæde ubetinget fra Hjertet uden at forvente at få noget igen = så bidrager jeg til verden med en høj vibrerende healende energi. Køber jeg gaven fordi jeg føler jeg burde, men er sur fordi jeg aldrig får en hilsen retur = så er mit bidrag til verden, en lav vibrerende energi.

Business

Står jeg til personalemødet og fortæller om virksomhedens værdier Ærlighed & Balance, men inde i mig er jeg irriteret over at vi ikke har nået omsætningstallene OG jeg er pisse træt fordi jeg har fået sovet alt for lidt – OG undlader at dele det med medarbejderne – så virker jeg utroværdig og bidrager med en lav Energi.

Alt er Energi
Den stærkeste energi vinder

Eksemplerne ovenfor kan foregå bevidst eller ubevidst. Bevidst lederskab er at være bevist og ansvarlig i mine tanker, følelser og handlinger.

Vil jeg oprigtig gerne bidrage med Glæde og Fred i verden, så får jeg stik det modsatte hvis der inde i mig er fyldt af frygt og vrede. Jeg vil få stik det modsatte resultat hvis jeg støtter og bidrager med penge, tanker og følelser til virksomheder og situationer der er lavtvibrerende (krig, skyld, skam, sorg osv.)

Min intention, min energi, min viberation er mit reelle bidrag

Vil jeg have Ro, Glæde og Kærlighed i verden, må jeg tage ansvar og hånd om mine tanker og mit indre følelsesliv, og bliver bevidst om hvad det er jeg reelt bidrager med via mine handlinger.

Solen skinner. Mit hundebarnebarn er på besøg, så det udløser nok en gåtur til stranden. Og i aften skal vi prøve noget vi ikke har prøvet i mange år. Ungerne er her i weekenden uden partnere. Det er noget særligt.

/Sanne Toft

Linkedin HeartSimpleFunLeadership

Power Energikort – Dansk

Power Energycards – English

Instagram

Facebook Group. HeartSimpleFun Leadership – Sanne Toft

Facebookpage Sanne Toft

HeartSimpleFun LEADERSHIP

Essentielle Olier

Seneste indlæg