Hamsterhjulet – 8 fif og fordele

af | jun 2, 2022 | 0 Kommentarer

Hamsterhjulet – 10 fif hvad du kan bruge det til. Genialt opslag!

Hamsterhjulet er et genialt redskab som vi kan bruge til mange ting. Lad dig inspirerer:

  1. Du kan bruge det til at løbe i samme retning – højt eller lavt tempo. Fordelen kan være at du får motion og får din puls op.
  2. Med hjulet løber du kun forlæns eller baglæns. Fordelene kan være at du er fri for at forholde dig til dig selv, og andre ikke mindst. Også det der foregår ude i siderne er irrelevant, det går jo kun i den ene eller den anden retning. Okay, godt nok hurtigt eller langsomt, men alligevel.
  3. Fordelen er at det er svært at stoppe op = når først du er i bevægelse er det svært at stoppe. Endnu en fordel hvis du føler dig doven  =  du er du li´som igang.

    Inspiration og fordele ved et hamsterhjul

  4. Den er genial til dem der elsker enkelthed og kontinuitet – og dem der elsker at der sker nyt, kan så lære kontinuitet når først de er hoppet ind i hjulet.
  5. Det er godt at blive i et hamsterhjul. Kører den stærkt, er der mulighed for at slå sig hvis man hopper ud.
  6. Man kan også få hamsterhjul til hamstere (altså et dyr) -dem køber man i en dyrehandel. Har de nok af dem, er der mulighed for at hamstre hamsterne.
  7. Finder man nogen der går eller løber lige stærkt som en selv, kan der være mere end én person i et hamsterhjul -fordelen kan være at skabe et fællesskab = man er flere om at gå i samme retning uden at forholde sig til mangt og meget.
  8. Sidst men ikke mindst er det en fordel for dem der vil noget andet end hamsterhjulet. De kan få lov at leve deres liv og gøre deres ting i fred uden indblanding fra dem der er travlt optaget i et hamsterhjul.

Rigtig god fornøjelse 🙂

-pssst. Vælger du at prøve noget andet end dit hamsterhjul, kan du lade dig inspirerer og få fif til det nye udenfor hjulet via de fabelagtige HeartSimpleFunLeadership Power Energikort

Kærligst
Sanne Toft

Linkedin

HeartSimpleFunLeadership

Power Energikort – Dansk

Power Energycards – English

Mighty Networks. HeartSimpleFun Leadership – Sanne Toft

Instagram

Facebook Group. HeartSimpleFun Leadership – Sanne Toft

Facebookpage Sanne Toft

HeartSimpleFun LEADERSHIP

Essentielle Olier

Seneste indlæg