Denne tid har jeg ventet på i mange år

af | apr 29, 2022 | 0 Kommentarer

Denne tid har jeg ventet på i mange år. Jeg har aldrig været så optimistisk på jorden og menneskehedens vegne som jeg er nu.

Min bedste ven sagde for nyligt til mig: “For to år siden under første lockdown kan jeg huske du sagde til mig at du aldrig havde haft det bedre i den periode”

Okay okay, det er måske store ord, men på mange områder mener jeg det. For første gang i mit liv, tror jeg på at verden er på vej i en fantastisk retning. For første gang tror jeg på at der kommer til at ske fantastiske forandringer på jorden, så verden bliver et skønt sted at være for alle, med mere lighed, fællesskab og kærlighed.

Hvor er det spændende hvad vi hver især vælger at bygge op på ny, i takt med at alle de gamle udpinte systemer og paratimer krakelerer for øjnene af os.

Spændene hvad vi hver især vælger at bidrage med til den nye verden der er i sin spæde start. DET BLIVER SÅ GODT.

Jeg synes det er vildt spændende at kikke på alle de muligheder vi har i denne tid -er du hoppet med på muligheds-toget?

Hvad Hvorfor

Jeg har så længe jeg kan huske tilbage, følt at der var et eller andet galt, noget der ikke stemte i verden. Noget der ikke gav mening.

Følte ikke jeg hørte til, og syntes mange ting var mærkelige. Det sku vise sig at give mere mening i marts 2020.

Jeg elsker business, at skabe og udvikle, men forstod ikke den måde meget af det kørte på -knokle, stræbe, (urealistiske)deadlines, mer mer mer, Fokus på nye store mål samtidig med at folk tydeligt var pressede og stressede.

Love og regler der slukkede lyset i børn og voksnes øjne mere og mere.

Ensrettet fokus på at uddanne børn og voksne intellektuelt og totalt overhøre det hele menneske og deres trivsel.

Kontrol, love og regler vi tillod (tillader) , der holdt os fast i et hamsterhjulet, et skruestik der over tid gjorde at vi mistede os selv som de suveræne mennesker vi ER. En følelse af at de der var hyret til at tjene folket, gjorde det modsatte.

Men det er heldigvis slut nu for de der vil tage skeen i den anden hånd. Tage ansvaret tilbage til sig selv og skabe den verden vi vil elske at være en del af.

 

Jeg fulgte selv med indtil

Ofte har jeg fået at vide at jeg altid har gået mine egne veje, og ikke gjort som alle andre. Tror mig! min oplevelse var en anden, at jeg konstant gik på kompromis og forsøgte at passe ind, med i min optik, små afvigelser.

Jeg fulgte selv med  indtil stress, udbrændthed og PTSD + det løse, blev en del af mit CV i slutningen af mine 30ér. Det var der jeg tog en kovending i mit liv, og begyndte målrettet at gå efter et et liv med indre Mening og Glæde.

Alle årene i min healingsproces valgte jeg hjælpere JEG følte der kunne støtte mig på rejsen hjem i mig selv. Alle årene blev de etablerede systemer konsekvent valgt fra, da de ikke synkroniserede med mine værdier og det jeg tror på.

Det var pisse hårdt og det var en ensom vej! Men det var det værd. I min optik er det altid det værd at være tro mod vores værdier. Og det kalder tiden i den grad til lige nu. Det er tid til at vælge de meningsfulde løsninger, og tid til at slippe de lette løsninger -quick-fixes om du vil.

Men der manglede stadig en brik, og den fandt jeg i marts 2020.

 

En diamant bliver skabt under gigantisk pres.

Jeg har altid stillet sunde skeptiske spørgsmål. Både til mig selv og til min oplevelse af at verden har været på en skæv kurs i mange år. Så det var ingen undtagelse  da der blev varslet en pl*nd*m* for to år siden.

Mange spørgsmål blev stillet. Specielt fordi min mavefornemmelse fortalte mig: her er noget der ikke stemmer!

Dialoger med eksisternede og nye netværk, og med hjælp fra kosmos, var det der åbnede for den brik jeg havde manglet. Pludselig kunne jeg se verden(shistorien) på et dybere og større plan.

Jeg begyndte at at observerer og brugte mange hundrede timer på at researche. Researchen sammen med at jeg et års tid forinden havde givet mig selv den gave ikke at se mainstream medier og nyheder, gjorde at je

HeartSimpleFun Leadership

Brobygger fra den gamle til den nye verden.

g fandt den brikken til mit puslespil Brikken til at se hvad der skete og sker.

TAK til regeringer og verdens rigeste mennesker for at blive så ekstrem i jeres handlinger, at flere og flere stiller spørgsmål til ” hvá fanden foregår der? egentlig” Det er de sunde kritiske spørgsmål der får flere og flere til at være nysgerrig, få større bevidsthed og dermed træffe andre valg end vi plejer.

Vi bliver og er blevet presset til det ydereste, og det er i krisesituationer der er grundlag for at skabe nyt.

-men ikke mindst tak til universet og den nye tidsalder der er i sin spæde start. Vi er ved at sige farvel til en maskulin kultur der har varet i flere tusinde år. Den nye verden inviterer til at vi balancerer de feminine og maskuline energier i os mennesker. Vi skal fra hovedet ned i hjertet og bruge al den visdom der er der.

Til det skal vi bruge en masse nye ledere og virksomheder. Vi skal bruge alle, DIG der vil tage bevidst lederskab af dig selv og den verden du er en del af. Vi skal nemlig til at at leve meget mere i harmoni, balance og fællesskab -hvor fedt er DET lige?? Du og jeg er løsningen på en verden vi gerne vil være i, ingen kommer og gør det for os.

Det buldrer og larmer i verden, og det fortsætter måske lidt endnu, men vi har gode muligheder for at skabe nyt i denne tid. Det kræver bevidst lederskab.

At vi er bevidste om hvad vi vil give vores fokus og energi. Vælge bevidst at hæve os op over det drama der udspiller sig. Vi må trække autoriteten hjem i os selv og tager ansvar. Ansvar for at træffe bevidste valg der giver os indre Glæde og Mening som mange går og længes efter.

 

Det skal sg være meningsfyldt og sjovt at være her -vil du med på den vogn?

 

Personligt synes jeg at HeartSimpleFun Leadership skal erstatte grundloven som det første, og på sigt blive den nye verdensorden 😀 (y)

 

Listen to your HEART – Keep it SIMPLE – Have FUN

 

Hvordan tager du bevidst lederskab midt i mellem alt det gamle vi er ved at sige farvel til og til det nye der skal bygges op? Jeg vil være brobygger mellem den nye og den gamle verden.

 

Go weekend til dig

Kærligst
Sanne Toft

Linkedin

HeartSimpleFunLeadership

Power Energikort – Dansk

Power Energycards – English

Mighty Networks. HeartSimpleFun Leadership – Sanne Toft

Instagram

Facebook Group. HeartSimpleFun Leadership – Sanne Toft

Facebookpage Sanne Toft