Energi, forskellighed & kærlighed

af | mar 24, 2023 | 0 Kommentarer

Energi, forskellighed & kærlighed.

Allerførst vil jeg sige TAK til min mand fordi han har givet accept at jeg deler denne blok. Det er jeg dybt taknemmelig for, da han på mange områder er mere privat end mig. TAK skat! og jeg skal nok holde mig til min vinkel og oplevelse 😉

Jeg skriver bloggen med intentionen om at gøre en forskel for dig, mig og verden. “Verden ligefrem Sanne”? -ja verden.

Du og jeg er en del af verden, og vil vi skabe ændringer og balance i os selv = så gør vi en forskel for os selv og verden.

Når alt kommer til alt og den sidste streg er slået så er det vigtigste Kærlighed og intet andet. K.æ.r.l.i.g.h.e.d!

Min mand har fået kræft.

Kender du mig og min tilgang i livet, så har min mand en ubalance i sin krop. Jeg ser på den metafysiske vinkel i det her.

Når sådan en ubalance bliver konstateret i det etablerede system, går der udover en masse praktik, automatisk en personlig udvikling igang.

Og da jeg også har en anden alvorlig “syg” relation tæt på mig, har jeg været presset. Men jeg kender det fra min PTSD -jeg ved der er en gave og mulighed for udvikling i det hele et eller andet sted, og det vælger jeg at fokuserer på så godt jeg kan.

Mit pres og mulighed for udvikling som menneske

Jeg har været presset i mødet af nye lag i mine overbevisninger. Rumme og respekterer de valg et menneske jeg elsker, træffer.

Mit fokus er at blive hjemme i mig selv og ikke fixe min mand og de situationer. vi kommer ud for Mit fokus er og har været at tage ansvar og tage mig af de følelser der opstår i mig, når andre vælger anderledes end mig.

Og ikke mindst reflektionen: “hvor meget kan jeg tillade at vælge mig selv til i det vi står i lige nu”?

Jamen du skal da støtte din mand Sanne” -jeg SKAL ikke, men vil gerne (og det ved jeg at jeg gør), men hvor går grænsen? Hvornår og hvor meget vil jeg vælge mig selv til i det her? Specielt det der crasher med mine værdier og overbevisninger. Det summer jeg meget på.

Energi, Viberation og Bevidst Lederskab

Har du fulgt mig her på bloggen, ved du at min tilgang til livet i mange år efterhånden, har været Energi & Viberation. Vi skaber ud fra vores Energi, der hvor vi vibrerer fra.

Nogle at de tanker der har fyldt op til at min mand ville dele det her med vores omgivelser, har været folks ENERGETISKE reaktion. Hvilken energi kommer vores retning med det andre tænker om, og taler om os. Pyt med ordene, hvilken energi er det.

I kategorien lave viberationer/energi hører bla: frygt, sygdom, traumer, “synd for” mv.

Jeg kan og vil ikke med “synd for”. Det skal ikke forveksles med empati, omsorg og kærlighed, der har en højere energi. Det er noget helt andet.

Prøv lige at mærke ind i energien når vi tænker eller siger: “hvor er det synd for XXX”

I min optik er der ikke noget der er “synd for nogen”. Det betyder ikke at vi ikke kan være kæmpe udfordret og i kriser, og få empati og omsorg. Men i min optik stopper al mulighed for udvikling når vi trækker kortet: “det er synd for”

Min invitation hvis vi virkelig vil gøre en forskel for min mand, min familie, dig, mig og verden: De følelser og traumer vi kommer i kontakt med hjemme i os selv når vi hører om nogen der er “syge” = hold de følelser hjemme i os selv. Mærk dem så de bliver healet = så stiger energien og vi kommer i bedre balance = verden kommer i bedre balance.

Det starter alt sammen hjemme i os selv – Tid og afstand findes ikke energetisk – Tænker vi tanker der vibrerer lavt, får det indlydelse på os selv og det/dem vi tænker på. Vi tænker allesammen lavt vibrerende tanker der udløser følelser, men for mig handler det om at tage ansvar for dem. trække dem hjem i os selv og mærke dem så de kan blive transformeret. Vores følelser er vores eget ansvar og ikke andres.

Når vi tænker tanker hvor vi kan mærke at vores energi den stiger = så siger vi og verden TAK

Kærlig hilsen
Sanne Toft