Jeg var der………. ikke

af | maj 21, 2014 | 2 Kommentarer

Det er sjovt som nogle oplevelser og situationer kommer til at gøre en forskel for os i livet. Nogle er små, og synes måske ”ikke af noget særligt” mens andre er ekstreme. Jeg har prøvet begge dele.

Det kan være oplevelser og situationer hvor vi bliver opmærksomme og bevidste om noget, der får os til at træffe valg og får os til at gå i en anden retning. Men meget ofte ignorerer vi den indsigt vi får, vanerne og overbevisninger ta´r over, og vi fortsætter som vi altid har gjort.

For mig har der været mange forskellige oplevelser, der har fået mig til at skifte spor i min dagligdag, i livet, og et af mine ”sporskifte” skete efter et møde.

For en del år siden sad jeg til et møde i vores firma. Pludselig tog jeg mig selv i at være et helt andet sted. Jeg var ganske enkelt ikke tilstede. Mine tanker fløj rundt med alt det jeg skulle EFTER mødet, hente børn, købe ind, det næste møde jeg skulle til, osv osv. Det var slet ikke tilfredsstillende på nogen måde. Det var stressende og ubehageligt.

Det fik mig til at tænke på hvor meget jeg egentlig var tilstede, der hvor jeg var, hver dag …… faktisk en chokerende erkendelse – jeg var ”altid på vej videre” enten fysisk, eller i mine tanker, jeg var sjældent HER og NU.Pige-med-hjerte-i-hånden-e1394619578549

Det er bare ikke godt nok Sanne, tænkte jeg. Jeg vil ikke leve et liv hvor jeg ikke er til stede og hele tiden være på vej videre i mine tanker. Jeg vil lære at være hvor jeg er, og ikke mindst NYDE det.

Et af mine problemer med ikke at være tilstede, var at jeg ikke arbejdede med det der interesserede mig. Langsomt var de sjove arbejdsopgaver skiftet ud med pligtopgaver for ”det skulle jo gøres”. Et andet punkt var, at jeg på daværende tidspunkt ganske enkelt ikke var hjemme i mig selv. Jeg havde ikke lært at lytte til mig selv, lytte til det der var vigtigt, nærede og fik mig til at vokse og stråle.

Personligt ville jeg ikke bryde mig om at have en medarbejder eller kompagnon der ”ikke var der” og ikke strålede og var motiverende. Det er ikke givende og vækstende for nogen af parterne.

Denne, blev et at oplevelserne hvor jeg begyndte min rejse hjem til mig selv, hjem i mig selv – mit sande jeg. Hjem til mere væren, glæde og nydelse. Livet har lært mig, at hjemme i os selv slipper vi knokle-energien. Hjemme i os selv går vi med det der giver glæde, lethed og energi.

Hva med dig, er du hjemme i dig selv? Lytter du til dit hjertes hvisken?

HeartSimpleFun LEADERSHIP

Essentielle Olier

Seneste indlæg