Verden er som et spejl – lær, og skab det liv du har lyst til

af | aug 20, 2014 | 0 Kommentarer

”ja tænk sig, den dag jeg virkelig fattede at det hele handler om mig, og starter hjemme i mig, sagde hun. Det er det, der har gjort den største forskel i mit liv, da jeg virkelig forstod det”

Jeg var på cafe med en veninde den anden dag. Vi talte (som sædvanlig) om vores fælles passion, personlig udvikling og det at leve et godt meningsfyldt liv i overensstemmelse (alignment er det store ”buzz-word i øjeblikket) med vores essens, vores sande jeg.

Det var min veninde der sagde sætningen, men det kunne li så godt há været mig. Jeg tænkte akkurat det samme for en del år siden. Dengang hvor det gik fra at være en information jeg havde i hovedet, til at jeg forstod det som en følelse i min krop – at det hele starter hjemme i mig, og at verden er et spejl på hvordan jeg er og har det hjemme i mig selv – DER begyndte min udvikling for alvor – jeg begyndte at skabe de resultater og gå i den retning jeg ønskede og som gav en dybfølt mening for mig.
sannetoft.dk - verden er et spejl
Hvordan oplever du den ydre verden? Oplever du lykke, glæde og god energi = det afspejler hvordan du har det, og hvordan det er inde i dig.

Har du følelsen af at andre går over dine grænser hele tiden? Prøv at vende den som et spejl hjemme i dig selv. Mærk rigtig godt efter, hvad det handler om i dig?

  • Tillader du at andre går over dine grænser
  • Har du brug for at lære hvor dine egne grænser er
  • Har du brug for at blive bedre til at sige fra
  • Maser du på overfor andre uden at vise respekt overfor andres grænser

Vi kan lære meget, og det giver os mange muligheder, når vi er nysgerrige hjemme i os selv, frem for at have travlt med hvad alle andre gør og ikke gør.

Min erfaring
Et af de ting der nagede mig helt vildt, da jeg arbejdede sammen med min mand i vores firma, var at jeg følte at han gjorde lige hvad det passede ham, og at han ikke gjorde det rigtige for firmaet, og ej heller tog hensyn til os som familie – jeg kommer til at smile ved tanken, nøøj det skabte meget frustration hjemme i mig!

Jeg kikkede i ”spejlet” og jeg fandt frem til hvad det dybest set handlede om:

  • Jeg gjorde og lavede ikke det der passede mig og gjorde mig glad (det gjorde/gør min mand)
  • Jeg traf valg der ikke var i overensstemmelse (alignment) med mine værdier og min essens (det gjorde/gør min mand)
  • Jeg tog ikke hensyn til mig selv og mine egne behov og det der var vigtigt for mig (det gjorde min mand)
  • Jeg lagde min energi og skaberkraft over i min mand (og alle andre for den sags skyld), i stedet for at hive det hjem i og til mig selv

S m i l e r ….. hvor skabte det meget frustration, at smide mine behov, energi og skaberkraft over i alle andre, incl. min mand. Nu er mit fokus at få og skabe glæde ud fra min egen energi og skaberkraft – det smitter også, bare på en positiv og nærende måde.

Hvad ser du i dit spejl?

Ønsker dig en skøn uge

Sanne

 

HeartSimpleFun LEADERSHIP

Essentielle Olier

Seneste indlæg