Eventyr – din vej til vækst

af | aug 13, 2014 | 0 Kommentarer

Eventyr – din vej til vækst
Elsker den der følelse af at køre ud i det blå, og ikke vide hvad der skal ske. Ikke vide hvad dagen bringer, hvor og hvordan vi skal sove. Køre ud på eventyr.

Bilen var fyldt til randen af to glade tøser, mad og soveposer – planen var klar: 20 km vandring hver dag, sund mad, meditation og væren! Bum. Nu startede vi ud med at der ikke skulle være nogen plan, så måske det var den der sneg sig ind …. Hmmm, der sneg sig i hvert fald en enkelt is (eller var det to) og en irish coffee ind undervejs, og nåh ja, måske det heller ikke heeelt blev de 20 km hver dag som vi talt om, men så blev det så meget andet.

Vi gik med vejret, lysten, glæden og nysgerrigheden, og sikke skønne oplevelser og resultater det giver –at gå med hjertes hvisken og det der giver følelsen af mening. Lange dybe meningsfylde snakke mens vi vandrede ved stranden. Morgenmaden der trak ud fordi et spændende emne skulle vendes og diskuteres. Sen aftensmad fordi vandreturen trak ud.

”Sind Sie Deutsch” –spurgte jeg havnefogeden. Det var han, og så fik vi en spændende snak om 2 verdenskrig, livserfaringer og meget mere.

”Undskyld, men ved I om der ligger en shelterplads her i nærheden”? ”Ja det er ned ad vejen og så til venstre. Vi går lige ned og rykker lige lidt sammen så I kan være der – vil I há en Irish coffee”? Så fik vi en snak om livet, muligheder og hørte om en spændende og meget krævende ekspedition på Grøndlandsisen der netop var overstået.

Jeg krøb ned i soveposen, og tænkte: jeg bliver garanteret vækket af en hund der slikker mig i hovedet fordi den er ude at gå morgentissetur med sin ejer på stranden ……. Hvordan tror du jeg vågnede? (griner) ….. –det var en sød hund i øvrigt, og den var hurtig væk igen.

solopgangen fra den strand vi sov

Solopgangen fra den strand vi sov – sannetoft.dk

Eventyr, følelsen af eventyr er så vigtigt i mit univers – når jeg har følelsen af at jeg skal på, eller er på eventyr, så får jeg fat i min essens, min skaberkraft mit hjertes hvisken = jeg slipper knoklen, og får fat i lethed, god energi og meningsfyldt væren. Jeg får fat i mig selv hvor jeg er bedst.

Den jeg er og det jeg gør, når jeg har følelse af at jeg er bedst, det øver jeg mig i at tage hjem i min dagligdag og i mit arbejde.

Eventyr ligger jeg jævnligt ind i mit liv – oplevelser der giver mig en god meningsfyld følelse. Eventyr er for mig alt fra at sidde på min bænk og se på alt det liv der er i min have. En vandretur langs stranden. En koncert, meningsfyldte samtaler, rejser, gourmetmad, transformationer i en kundesession og meget meget mere.

Lukker du eventyr ind i dit liv? Hvad er eventyr for dig? Hvordan kan du bruge eventyr til at vækste?

HeartSimpleFun LEADERSHIP

Essentielle Olier

Seneste indlæg