Mit møde med Abraham og Esther – meningsfyldt og sjovt

af | sep 24, 2014 | 2 Kommentarer

Mit møde med Abraham og Esther – meningsfyldt og sjovt – vejledning fra vores essens og skaberkraft.
Det blev det jeg havde forventet, og så alligevel ….

Jeg hørte om Abraham gennem mit netværk for et lille års tid siden. Jeg blev grebet fra start og så en del videoer der inspirerede mig, og bekræftede mig på mange måder i den tilgang jeg har fået, og den måde jeg gerne vil være i livet på.

Så da der i februar blev udbudt workshop i London i sidste weekend, så tænkte jeg at det måtte jeg opleve, bestilte en billet, var begejstret da jeg bestilte, og så var det ligesom det.

Energi på workshoppen havde jeg ikke haft så meget af, andet en det sku nok blive en oplevelse, men mest af alt = 3 dage i London WWHHIIIII 🙂

Mens vi venter :-)

Mens vi venter 🙂

Workshoppen

Det startede da vi stod i køen ved O2 Arena for at veksle billet til armbånd til. Jeg havde kalkuleret god tid til transport, så jeg var i god tid og stod up front i køen. Ret hurtig kom vi i snak sammen, en skøn blanding fra Irland, Tyskland, Sverige, England osv.

Jeg blev grebet af de andres begejstring, spænding og energi, og tænkte ”det bli´r godt det her – fedt jeg er her”!

Jeg fik en plads på anden række, lige ud foran ”stolen”. Stolen, til de deltagerer der ønsker det, og bliver valgt ud til at komme op og få en snak med Abraham/Esther. Gutten, en tysk deltager, der sad på den ene side af mig, var den første der kom på scenen, og det var skønt at høre ham fortælle hvordan han blev “suget” ind i en helt fantastisk energi.

Der var en rigtig dejlig stemning og energi i salen. Alle var spændte –og så kom hun Esther, og jublen ville ingen ende tá. Jublen var lidt fjernt for mig, da jeg var optaget af min egen oplevelse (og nu skulle jeg lige huske at holde “fast i mig selv”) – og den var uventet!!!

-da Esther kom ind blev jeg vildt rørt og begyndte at græde! –MIG, Sanne Toft , super vestjyde med stor selvindsigt og go grounding, come on -det havde jeg ikke set komme 🙂 …. Godt nok er jeg blevet meget rørstrømsk, men helt ærlig, en sød dame, men første møde, jeg har da aldrig mødt hende før ….. –eller???

Ind kom, for mig, en naturlig autoritet der udstrålede en skøn autentisk energi – på et splitsekund var det SÅ meningsfyldt for mig, som om jeg var ”kommet hjem”

Jeg sad ganske enkelt i fire timer og kunne mærke hvordan jeg blev healet, blev fyldt med meningsfyldt energi, og hvor jeg 1000 gange (såd´n føltes det) tænkte:

 • Hvor ER jeg enig!
 • Hvor GIVER det mening
 • Hvor ER livet enkelt og simpelt
 • Det er bare SÅ rigtigt
 • Hold nu k*ft alle de muligheder vi har

-kort sagt, alt det der kom ud af Esther´s mund føltes SÅ korrekt og rigtigt i min model af verden, og det er store ord fra min mund, da der skal meget til at imponere mig!

Jeg er super dygtig til at have ”fat i mig selv” og mærke efter at jeg ikke føler mig manipuleret i sådanne situationer, men jeg oplevede ganske enkelt fire DYBT inspirerende, meningsfyldte og givende timer.

Mine notater og spejlinger

Sidder og kikker på notaterne fra workshoppen. Mit primære mål var at være tilstede, mærke og tage energierne og stemningerne ind, men jeg fik taget lidt notater –bare fordi det føltes s å rigtigt 🙂

Jeg ved faktisk ikke om der som sådan blev sagt noget nyt, noget jeg ikke havde hørt før, jeg kunne bare spejle SÅ meget hjemme i mig selv. Spejle det jeg gerne vil stå for og formidle videre til dig og hele verden. Med en skøn energi og ikke mindst humor, blev jeg mindet om at:

 • Alt mellem den fysiske fødsel og død, handler om at have det sjovt og få en masse gode oplevelser
 • Vi er selv skaberen af det liv vi vil have, U A N S E T
 • Have fokus på det vi vil have (og ikke det vi ikke vil há)
 • Ikke holde andre ansvarlig for vore følelser og vores liv
 • Det handler om at have det godt indeni – høj og god indre energi og viberation
 • Vi tiltrækker det vi føler – Loven om tiltrækning
 • Nøglen er vore følelser – lytte til dem, heale de uhensigtsmæssige og have fokus på de følelser der løfter og nærer os
 • Se verden fra vores indre kilde af ressourcer = gå med lethed, god energi = vores indre skaberkraft – det er ikke meningen vi skal ikke knokle overhovedet!

…. Og ikke at forglemme …. Humor – jeg elskede Abrahams skønne skønne humor og selvironi (smiler taknemmeligt) Humor løfter, healer og transformere.

TAK! <3

Sanne

I Nyhedsbrevet kan du læse mere om hvordan jeg brugte energien og stemingen fra workshoppen på min tur til London

 

 

HeartSimpleFun LEADERSHIP

Essentielle Olier

Seneste indlæg