Maskulin og Feminin Energi – har du balance?

af | sep 17, 2014 | 0 Kommentarer

For at vi kan føle os hele som menneske, er det vigtigt at vi har balance mellem vores maskuline og feminine sider – det gælder både mænd og kvinder. Har du balance mellem din maskuline og feminine energi?

Følelsen af helhed og balance opstår når vi føler os hjemme og kan agerer i begge poler.

Balance - sannetoft.dk

Balance – sannetoft.dk

Maskulin energi
I vores maskuline energi er vi handlekraftige, målrettede og træffer valg. Vi udviser struktur og mod, og er i bevægelse for at gå i en retning for at opnå et mål, og vi er rationelle og tænkende.

Feminin energi.
Vores feminine energi er selvsagt modpolen. Her handler det om følelser og væren. Med vores feminine energi mærker og sanser vi, og bruger vores intuition/hjerte, og vi kan være med at vi ikke har svar og resultater på alting ”all is well”. Eks. på feminin energi er også rummelighed, hvile og stilhed.

Min rejse fra det maskuline til det feminine
Jeg oplever at vi primært bliver ”skolet” i den maskuline energi. Vi skal bruge hovedet og så skal vi HANDLE – handle, handle, handle …

For mig mister den tilgang mere og mere sin berettigelse – måske du også oplever at du ikke kan handle dig ud af alting længere? Du opnår ganske enkelt ikke det du vil, selv om du handler og ”følger bogen” = de retningslinier den ydre verden dikterer?

Før i tiden handlede jeg mig ud af alting, indtil min krop ikke kunne mere. Den sagde stop. Jeg havde næsten kun kontakt til min maskuline side (hovedet), så der var stor ubalance. Det har været en spændende og udfordrende oplevelse for mig at åbne op for, integrerer, og lytte til min feminine energi (hjerte) – jeg elsker ganske enkelt, at være i stilhed og ro, og jeg er blevet bevidst om at søvn er et af de områder der healer og opbygger mig bedst – hjertelig velkommen du smukke blide feminine side af Sanne (griner)

At finde balancen
Når der er ubalance mellem de to poler, så oplever vi utilfredshed og længsel. Følelsen af tilfredshed og helhed kommer, når vi tilgodeser og bruger begge sider af os selv.
Har du balance mellem dine handlinger og din væren?

Ha en super dag <3

Vil du have mere inspiration, kan du kan tilmelde dig Nyhedsbrevet HER