Dit 💚 – dine Værdier – hold fast i dem

af | jul 22, 2021 | 0 Kommentarer

Dit 💚 – dine Værdier – hold fast i dem
Det er vildt at opleve, hvor forskellige verdensbilleder og opfattelser vi ser rundt omkring i tiden vi er i.
 
-egentlig ville jeg há lavet en video idag. Og selv om jeg ikke er vild forfængelig, kan “man” altså godt ha så skæv en hårdag, at livevideo er en dårlig ide 🤣😉 Jeg skal i haven og rumsterer i eftermiddag = rede hår og vise værsa, gider jeg ikke inden = et lille skriv bliver det til 😍
 
🍀 🍀 🍀
 
Tænker jeg på mine værdier, livsanskuelser og overbevisninger, oplever jeg sommetider at det er som at være med i en film, når jeg ser og læser om andres model af verden.
 
Ingen er forkerte – vi er bare forskellige steder, og alt vi er og gør har en konsekvens for os selv og den verden vi er en del af -er min overbevisning 😉 (hvad er din?)
 
Det har “altid” været en udfordring for mig at holde fast i mig selv og den jeg ER, men også vigtigt.
 
Derfor øver jeg mig hver eneste dag på at blive hjemme i mig selv. Holde fokus på mine muligheder i forhold til mine værdier og det jeg tror på – og ikke have fokus på hvad alle andre gør.
 
Lykkes jeg altid med det? NEJ!
Bliver jeg bedre og bedre til det? JA! -det syn´s jeg faktisk
 
Og når jeg skriver og deler med dig – mine interesser, værktøjer osv. til den livsstil jeg tror på, så skal min invitation være at det skal være til din inspiration.
 
Mærk og lyt til det jeg bidrager med – hvad kan og vil du bruge? og hvad vil du lade ligge?

Sol og sommer i Danevang


Eksempler på mine valg

Eksempler på ting jeg gør og bruger i øjeblikket hvor jeg bla. er udfordret på min værdi: FRIHED
 
Jordforbindelse er hammer vigtigt = jeg går i bare tæer så meget som muligt. Hver morgen tager jeg en dråbe Frankincense (Essentielle Olier) på tungen og presser op i ganen. Frankinsence er bla. god til grounding.
At rode i (køkken)haven, tage en dukkert i fjorden, og gå en tur i naturen, støtter også gevaldigt jordforbindelsen.
 
Til at holde fast i mig selv og blive mindet om mine værdier, mediterer jeg, og bruger mine Power Energikort HearSimpleFun Leadership -jeg skulle lige til at trække dagens (første) kort, og fik lyst til at dele mine nærende vaner med dig <3 🙂
 
SØVN – har i mange år været den vigtigste prioritering på alle planer i min dagligdag, for at skabe den balance og det overskud jeg gerne vil há.
Lige nu, for første gang i mange år, sover jeg ofte dårligt om natten. Det er tydeligt for mig hvad der sker, overall, i mit liv når jeg ikke får min gode søvn = der er afregning med det sammen på trivsel og overskud. Til at give mig selv de bedste betingelser for søvn, bruger jeg Serenity og Balance (Essentelle Olier), og min pigmåtte.
Vil du dele hvad gør du for at passe godt på din trivsel, til inspiration for os?
 
Há en dejlig dag derude i sommerlandet. Skønt at solen skinner på os ☀️☀️☀️
 
Kærligst
Sanne
 
p.s. HUSK at du er værdig til at vælge det der får dig til at trives 🙂