You are not suppose to fit in – AT ALL

af | dec 17, 2014 | 0 Kommentarer

You are not suppose to fit in –AT ALL, she said …. Pamelah Landers.

Kender du den der følelse af ikke rigtig at høre til, måske en utilfredshed du ikke ká sætte ord på? At du indeholder meget mere end det du lever, og giver udtryk for? –I do!

Det er min bedste overbevisning, at har vi følelsen af at vi er og kan mere end det er tilfældet lige nu i vores liv = så er det sandt! Så har vi et uudnyttet potentiale.

Det er ikke et tema OM vi kan opnå det vi drømmer om, for det kan vi. I min model af verden er det interessante: Hvad der afholder os fra det, hvorfor vi ikke går efter vore længsler og det vi drømmer om, og om vi er villige til at gøre det der skal til for at vi opnå det vi har signet op til.

Sannetoft.dk

Sannetoft.dk

Du ER mesteren i dit liv – INGEN andre!

Det er min overbevisning at vi hver især selv ved hvad der er det bedste for os, det kan andre ikke vide!

Men har vi haft omgivelser og rollemodeller der på den ene eller den anden måde har gjort, at vi har fået en anden opfattelse, der har sat sig som overbevisninger og vaner der ikke er gode for os – overbevisninger der gør at vi tror andre ved bedre end os, så er det med til at vi holder os selv nede, og ikke bruger vores potentiale.

  1. Det fede er: Det er bare vaner og overbevisninger, og dem kan vi lave om på
  2. Det lidt mindre fede er: Det kræver en vilje at ville forandring, en vilje til at træne og implementerer nye og bedre overbevisninger og vaner der er i overensstemmelse med dem vi er i vores essens – vaner og overbevisninger der f ø l e s rigtige i vore hjerter

Ét af mine to stærkeste overbevisninger, som jeg har trænet meget på at ændre er: ”jeg kan ikke gøre noget der er godt nok – lige meget hvad jeg gør er det ikke godt nok”

Det har været SÅ fedt, lige så stille at komme hjem i mig selv og opdage at det var en skide illusion og en øvre begrænsning jeg havde lavet = det jeg gør ER godt nok, det jeg kan ER noget helt specielt, spørgsmålet er om jeg tror på det eller ej – hvor er mit fokus 🙂

En skøn spejling

Selv om jeg mener de bedste og mest sande svar kommer inde fra os selv, så bruger jeg verden som et spejl og inspiration til at udvikle mig, og få mere øje på mit potentiale og mine blinde vinkler – Pamelah Landers er én af dem, som jeg havde en givende session med for et stykke tid siden.

Jeg kunne ganske enkelt mærke hvad, og hvordan hendes tolkning og analyse af mine hænder gav genklang og resonans hjemme i mig. Jeg kunne mærke at det ramte en sandhed i mig på et dybere og mere klart plan, fordi jeg var villig til at mærke efter inde i mig selv.

”You are not suppose to fit in – AT ALL Sanne – You think different from 70% of the tribe in the world”

Du skal heller ikke passe ind i kasser og rammer hvis du føler der ligger meget mere til dig. Du er på ingen måde forkert. Dine ideer er på ingen måde forkerte. Du er helt unik og speciel som den du er, måske du bare ikke tænker og gør tingene på den måde de fleste gør.

Spørgsmålet er hvad vi vælger at tro på. Jeg vil gerne inviterer dig til at bruge de spejle og mentorer der nærer og udvikler dig i den retning du gerne vil.

Go ahead, make your day, dit sande jeg <3

Nyhedsbrev