Godt Nytår 2015

af | jan 7, 2015 | 0 Kommentarer

Godt Nytår 2015 til dig – jeg ská da godt nok lige love for at vi her, rent bogstaveligt, kom ind i det nye år ”med vind i sejlene”. Det passede mig fint at det blæste meget, jeg var lidt slatten oven på Champagnen, så jeg tilbragte alligevel næsten hele dagen på sofaen 🙂

Jeg håber du er kommet godt ind i 20 15. Mange er måske optaget af deres Nytårsfortsætter har i starten af året, hvis de er til det. Det er mange år siden jeg droppede det, Nytårsfortsætter siger mig ikke noget, jeg vil hellere evaluerer jævnligt, og så justerer de ting der ikke fungerer, og som jeg er i stand til at ændre.

Min udsigt mens jeg skriver Nytårshilsen til dig

Min udsigt mens jeg skriver Nytårshilsen til dig

Evaluering

Jeg har dog et ritual ifbm. Nytåret – jeg evaluerer året der er gået. Jeg tænker på hvad der er gået godt, og hvad der er gået skidt, og så bruger jeg de første 1-2 uger af året til at gå og summe over hvad der er vigtigt, og hvad jeg vil sætte fokus på i det nye år.

Et par punkter fra min evaluering 2014

Godt
Jeg glædede mig over mit fokus på at være og blive hjemme i mig selv, ikke at lade mig styre af ydre omstændigheder. At jeg er ret skarp til at nyde og være, og mit fokus på at min udvikling og mine processer skal være så lette og nydelsesfulde som overhovedet muligt – SLUT med knokle-energi!

Min evne til at have tillid til at alt er som det skal være, og at tingene sker når de skal ske, samt min evne til altid at prøve at finde anerkendelse og glæde i det jeg er i, og der hvor jeg er.

Skidt

Jeg trængte SÅ meget til et nyt år og en ny ren energi. Hele december kikkede jeg gennem vand der løb ud af mine øjne, og snotklude der hobede sig op (griner) ALT fra mit hoved løb i stride strømme – jeg havde så meget gammelt lort jeg sku há sluppet i slutning af min udrensning = december måned (i fbm. mit navneskifte) – det var en hård måned, men nøøj det var godt for mig <3

Et område privat og i min business, tog jeg ikke det ansvar jeg gerne ville – men det tager jeg ansvaret for og skyder ikke skylden over på andre (min indre lille svinehund føler trang til at skrige højt: DET ER SG OSSE ALLE DE ANDRES SKYLD AT JEG IKKE …… -smiler, gu er det da ej andres skyld … op på hesten igen Sanne 😉 )

Fine fine erkendelser

Ét af de områder hvor jeg oplever at mit navneskifte viser sine resultater, er den dybere klarhed, og de erkendelser jeg har fået på et dybere plan. Et par af dem:

  • Med mit navneskifte oplever jeg at flere ting er flyttet som tanker i mit hoved, til en mere klar følelse/oplevelse og erkendelse i min krop – større klarhed
  • En dybere forståelse (som en følelse i min krop) hvor hammer vigtigt det er at vi har fokus på det vi gerne vil há, og ikke på alt det vi ikke vil há/opnå – OG i den forbindelse have STOR opmærksomhed på vore følelser og tage hånd om dem – UANSET om vi taler om vores arbejde eller som privatperson
  • Hvor vigtigt det er at fokus er på at tingene er meningsfulde, frem for fokus på ”hvor meget og hvor hurtigt”

2015

Jeg satser på at jeg får mine fokuspunkter for 20 15 på plads i løbet af denne uge, jeg tager næste uge med hvis det kniber i denne.

3 lister er ”in the making”: 1: Visionboard 2015 2: Mine længsler og drømme 3. Følelser jeg vil have fokus på i 2015

De 3 lister (hænger på min flipover) skiver jeg på, hver gang jeg mærker eller kommer i tanke om noget – Det bliver alt sammen kogt ned til mit endelige Visionboard når jeg er færdig 🙂

Måske du tænker at jeg har meget fokus på følelser? Det er osse korrekt – vi er nemlig primært styret af vore bevidste og ubevidste følelser, derfor er det vigtigst for mig at have fokus på hvilke følelser jeg gerne vil have i spil i relation til mine længsler, drømme og det jeg gerne vil udvikle. (p.s husk nu at dine tanker skaber dine følelser, så det er vigtigt at du er opmærksom på hvilke tanker du tænker 😉 <3 )

Endnu engang vil jeg ønske dig et knaldhamrende godt 20 15 – hvad den så end byder på <3

Kærligst
Sanne

Nyhedsbrev

Instagram

HeartSimpleFun LEADERSHIP

Essentielle Olier

Seneste indlæg