Jamen øhhh, hvá med glæden?

af | dec 10, 2014 | 0 Kommentarer

Jamen øhhh, hvá med glæden?
Utallig er de gange hvor jeg i forskellige sammenhænge har tænkt: hvá er der ved alt det her hvis vi ikke er glade og vi ikke har det godt? –men jeg sagde ikke noget!

Jeg har været til mange netværksmøder, businessmøder og selskaber i det hele taget, hvor der hele tiden bliver talt resultater, resultater, resultater, mål, mål, mål, og helst så hurtig som overhovedet muligt.

Nøj hvor følte jeg mig ofte forkert og skamfuld over slet ikke at kunne følge den måde der blev talt om udvikling og resultater på. Følte mig forkert over at jeg slet slet ikke kunne følge det der blev sagt, fordi:

  • Jeg følte på ingen måde det gave mening med alle de mål, hvis vi ikke var glade og havde det godt
  • Jeg oplever ofte at der ikke samklang og balance mellem det vi siger og det vores kroppe udstråler – der kommer ambitiøse mål og resultater ud af munden, og kroppen virker træt, stresset og ingen glæde.

målet er intet – vejen er alt” Kirkegaard

 Når vi primært lever vores (arbejds)liv ud fra hovedet, og ikke ud fra vores hjerte, vore essens, vil vi opleve utilfredshed, vi trives ikke, og det giver sig ofte udtryk i sygdom, mistrivsel og stress på den lange bane.

Vi er skabt til at skabeEnjoy life

Vi er her for at skabe og få en oplevelse, men jeg tror på at vi skal skabe meget mere ud fra hjertet og fra vores essens, og ikke så meget oppe fra hovedet, som jeg oplever at vi gør nu

Jeg blev SÅ glad i låget da jeg stødte på Abraham Hicks filosofi: Life is suppose to be fun

– det giver SÅ meget mening og resonans inde i mig at vi skal have det sjov og skaber ud fra glæde her i livet og skaber en masse fede resultater ud fra vores skaberkraft og indre glæde –sg da ikke ud fra frygt, knoklen, slid og slæb,  fordi omgivelserne dikterer det og fordi den maskuline tilgang har for meget overtag.

Det kræver mod at stå af knokleræset, vælge at følge sit hjerte, og skabe sit (arbejds)liv ud fra lyst og glæde – men det bliver NU og FREMTIDENS måde at skabe på, privat, institutioner og i business, jeg kan mærke det helt ind i hvert enkel celle i min krop! HURRA hvor bliver det godt!

Forestil dig hvordan det er når vi efter en dag i vores (arbejds)liv går i seng med mere god energi og træt på en skøn måde, end da vi stod op, fordi vi har arbejdet og truffet valg ud fra vores indre lyst, vores essens og vores indre trang til at skabe – come join 🙂

Du skal være velkommen, i kommentarfeltet, at dele de positive oplevelser du har haft i dit (arbejds)liv, hvor du har valg at skabe og træffe valg med dit hjerte og ikke med hovedet, og fordi dine omgivelser dikterer det. Eksempler på hvor du har skabt mere fordi du har sat mennesket i første række, og fagligheden og ikke-nærende mål, i anden række

Há en skøn skabende uge
Bliss
Sanne

Facebook
Instagram

 

HeartSimpleFun LEADERSHIP

Essentielle Olier

Seneste indlæg