Vi spiser osse økologisk advocado i Vestjylland

af | feb 9, 2017 | 0 Kommentarer

Vi spiser osse økologisk avocado i Vestjylland, kom jeg til at tænke på et par dage efter jeg kom hjem fra København sidste gang.

I godt selskab spiste jeg Organic Brunch ved et nyt hipster-sted på Nørrebro. Lidt-men-godt-Brunch, der havde fået 5 stjerne i Politiken –bummelum –sådan!

 

Jeg er nysgerrig, og vil gerne prøve noget nyt, så ”off we went” 🙂

 

Det første jeg tænkte da vi kom var: ”det f*ndme utroligt hvad der ka gøres ”in”, ”hipster”, ”moderne” –you name it. I min verden var det noget gammel lort! Ikke engang Cafe Smagløs i Århus nåede det her sted til sokkeholderne. Gammel skrammel i en pære vælling, med sød og venlig betjening – og bare rolig, jeg har selv en masse gammel skrammel, så deeet  😉

 

Jeg var jo noed spændt på det her økologiske 5stjerne halløj …. Vi ventede …… den der venter på noget godt, venter ikke forgæves … 😉

 

end´lig kom det, og vi fik lidt men godt -og jow, det smagte godt. Æg, lækkert brød, ét stykke rugbrød med økologisk advocado og mandler, og gode oste –os der bor på landet kikker måske lidt sjovt på de økologiske æg der er broderet med et langt rødt nummer –så fine dekorationer får jeg ikke når jeg henter æg omme hos Aase. På en go dag er der halm og lort på.

 

-anyway, jeg var i Staden, og jeg ve jo godt at der må der ikke være lort –på æggene.Vi spiser osse økologisk advocado i Vestjylland

 

Vi hyggede os i hinandens selskab, og maden smagte godt, men så var det jeg kom til at tænke på, da jeg et par morgener senere sad hjemme i min stue igen, kikkede ud over Fjorden, og spiste morgenmad (yep, det hedder morgenmad her i vestjylland -det ká faktisk osse hedde formiddagskaffe):

 

-spiste mit stykke ristede rugbrød med økologisk avocado og mandler
-bankede på mit økologiske blødkogte æg med lort og halm på, omme fra Aase
-drak min økologiske helt almindelige kaffe (i min guldkop) fra Peter Larsen Kaffe
-nød roen, udsigten og den gode tid

 

… jamen det her det gør jeg jo hver dag – får lækker økologisk Brunch. Godt nok ikke til 140,- kr og ikke i selskab og omgivelser hvor gamle møbler er kastet ind med en håndgranat, men anyway ….

 

Jeg kom til at tænke på at Kultur, hipster-ting, hipster-steder og godt selskab skabes lige der hvor vi vil ha det skal være – det behøver ikke blive dikteret af andre og udefra, og andre steder end der hvor du er. Husk på:

 

”Græsset er og bliver grønt, der hvor du vander det”

 

knus
Sanne

 

p.s. jeg var vild med toilettet, væggene var tapetseret i Anders And blade (y)

 

 

 

HeartSimpleFun LEADERSHIP

Essentielle Olier

Seneste indlæg