SamtaleVideo – Sådan bruger du Følelser Positivt & Konstruktivt

af | feb 20, 2017 | 0 Kommentarer

SamtaleVideo – Sådan bruger du Følelser Positivt & Konstruktivt

 

Jeg har mange Temaer og Områder der interesserer mig. Nogle for sjov, og andre har på et tidspunkt i mit liv været af nød.

 

I den forbindelse  møder jeg spændende mennesker. Nogle har samme tilgange og overbevisninger som mig. Andre har været mine hjælpere, og andre igen har stor viden og erfaringer inden for noget der interessere mig.

 

Jeg elsker simpelthen selv at få nye indsigter, læringer og erfaringer der kan give mig et Gladere og mere Menigsfyldt Liv, og i den kontekst har jeg besluttet mig at lave nogle SamtaleVideoer.

 

SamtaleVideoerne er med dejlige mennesker, jeg mener på den ene eller den anden måde er med til at gøre en stor forskel -og som der har sagt ja til at deltage.

 

Først skal du møde Jarle. Han er i mine øjne en meget vis mand med meget viden og erfaring inden for personlig udvikling og helbredelse af sygdomme (i næste uge får du min anden video med Jarle, hvor vi taler om sygdomme, og hvordan vi kan helbrede os selv)

 

Men idag skal du høre om Følelser & Energi. Følelser er sjove, svære, humoristiske, ulidelige, kærlige, traumatiske og meget meget mere 🙂

 

Vi kommer ind på SÅ meget spændende -er du f.eks. klar over at l a n g t de fleste følelser du oplever, slet ikke er dine egne?

 

Hør hvordan du kan lære at skelne mellem dine egne og andres følelser, hvilket er med til at du kan agerer meget mere positivt og konstruktivt i situationer der før trickede dig

 

Rigtig go fornøjelse
Sanne

P.s. Der kommer to videoer mere med Jarle – G L Æ D dig 🙂