Kan vi helbrede os selv?

af | nov 24, 2016 | 0 Kommentarer

Kan vi helbrede os selv?

Ská jeg komme med et ultra kort svar må det være: JA – men et ja kan ikke stå alene hvis du spø´r mig.

 

 

Jeg er nysgerrig på at tage det bedste fra forskellige steder til det problem jeg vil há løst, med udgangspunkt i selvhealing.

 

 

Jeg vil dele de resultater og den tilgang jeg har brugt til et par af mine fysiske issues.

 

 

I dag vil jeg dele med dig, hvad jeg gjorde da jeg ”brække min ankel” (den var ikke brækket helt over, men flækket) og her for nyligt hvor jeg pludselig fik at vide at jeg kun havde 50% syn tilbage på mit højre øje.

 

Glæde & optimering

Hvordan vi/jeg kan gøre ting bedre har altid interesseret mig, og det uanset om det handler om Livet generelt, Business, Familie eller Sygdom.

 

 

Når jeg kikker tilbage har den røde tråd været at få det bedre, gøre ting bedre = mere glæde

 

 

”Rasmus Modsat” ku du måske kalde mig, men jeg forsøger at gøre det der føles rigtigt – også det der kan kræve en ekstra indsats, hvilket ikke passer så godt til den ”Quick-fix-it-tilgang” jeg oplever vi er i.

 

 

Når tingene går let, simpelt og gnidningsløst, er jeg i mit ES og jeg E L S K E R det, men sådan er det ikke altid og ”Quick-fixes” er for mig at pisse i bukserne – det koldt og ubehageligt på den lange bane.

 

 

Eksempel: Jeg vil (ville) ikke bruge det offentlige system og på piller da jeg var Udbrændt og senere med PTSD – det ká du læse om her hvis du vil.

 

 

Jeg havde en klar følelse/opfattelse af at de ikke kunne hjælpe mig, med det der ville være det bedste på den lange bane og føltes mest naturligt og rigtigt for mig.

 

 

Ingen ved hvad der er bedst for dig og mig, det ved vi selv når vi Lytter og Mærker efter inde i os selv – DET kombineret med forskellige hjælpere der giver mening for os, oplever jeg er en hammer gó cocktail.

 

 

JA jeg har været b a n g e mange gang

JA jeg har været i t v i v l mange gange

JA jeg har været ved at skide grønne grise

 

 

-men heldigvis har jeg fundet modet/og eller nogen gange bare gjort det jeg troede på var det bedste – selv om andre mente noget andet.

 

 

Som altid er det min intention, det jeg deler med dig, at det skal være til din inspiration – inspiration til at du gør det der føles rigtigt for dig, og måske bliver nysgerrig på at der er flere og andre muligheder end dem du har brugt indtil videre.

Vores stærkeste indre følelse (energi/viberation) trumfer ALT

Vores stærkeste indre følelse (energi/viberation) trumfer ALT

 

 

Min inspiration her vil være Healing, Meditation, Visualisering og arbejde med Følelser og Lyset

 

 

Men HUSK – du ER Eksperten på dit liv 😉 <3

 

En flækket Ankel

For nogle år siden vred jeg alvorligt om på min ankel. Jeg stod foran en måneds sæsonarbejde med arbejdsdage på 12-15 timer. Heraf en del timer med fysisk (hårdt) arbejde.

 

 

-jeg røg på skadestuen hvor billederne viste ”en brækket ankel” som lægen sagde. Den var dog ikke brækket helt over, men flækket, uddybede han så.
Jeg fik støttegips på, og blev sendt hjem i første omgang i godt en uge så vidt jeg husker, og skulle så komme igen og ha taget nye billeder.

 

 

Pis! Lort! Forberedelserne var så småt gået i gang til sæsonjobbet, og der var kun 2-3 uger til det gik løs, og så stavrede jeg rundt på krykker med en ankel i gips!!!

 

 

På det tidpunkt havde jeg et stykke tid arbejdet med personlig udvikling – meditation var bla. blevet en fast del af min daglige rutiner, men det her …..hmmm
Så snart jeg kom hjem besluttede jeg at jeg ville prøve at ”medarbejde” med min ankel, og ikke ”modarbejde” den situation jeg var i.

 

 

Så jeg lagde mig bogstaveligt talt ned på sofaen med benet højt op, og så lavede jeg faktisk ikke andet end:

  • Mediterer
  • Tage dybe vejrtrækning ind i smerten, både den fysiske smerte, men også den følelsesmæssige vrede og ke-af-det-hed jeg havde, over den situation jeg var i
  • Tage dybe vejrtrækninger hvor jeg med Tanker sendte Kærlighed og Omsorg ned til den flækkede del i min ankel
  • Talte med mine celler og fortalte dem en masse positive ting

Kort sagt masser af Kærlighed & Omsorg.
Tilbage på sygehuset, mente lægen at der måtte være sket et fejl med de nye billeder af min ankel, for det kunne ikke se såd´n ud efter kun godt en uge ….

 

 

Jeg fortalte hvad jeg havde gjort, og jeg glemmer ikke det ”blik” han sendte mig, og hans udtryk med hovedet … ja jeg kom til at føle mig forkert, men troede heldigvis på mine redskaber og min tilgang <3

 

 

Summer sumarum – jeg fik en sort skinne på på sygehuset, og klarede det fysisk krævende job i de 4 uger.
Ja jeg var t r æ t i min ankel når jeg kom hjem, men jeg havde ingen ”forkerte smerter”

 

Du kan kun se 50% med dit højre øje nu

Et godt stykke tid i år havde jeg ku mærke at mit syn blev mere uklart. Mine glas koster “spidsen af et jetjager” og jeg var super glad for mine briller, så jeg havde gået og trukket det ud med at få lavet en ny synstest

 

 

Her for godt en måneds tid siden fik jeg bestilt en tid, og beskeden var:
”Du har mistet yderligere 40% af synet på dit højre øje siden du var her sidst, så nu er du nede på 50%. Der er noget der ikke stemmer, så jeg mener du skal en tur til øjenlægen, også for at udelukke at der er noget sygdom”

 

 

BUM!

 

 

Nu har jeg arbejdet med personlig udvikling i mange år, og min tilgang er blevet at der ligger en mental eller psykisk ubalance bag de fysiske sygdomme og skavanker vi får, så det første jeg tænkte på var:
”Hvad handler det her om? Hvad er det jeg ikke vil se”?

Hvordan kan jeg tage mig (kærligt) af det her indtil jeg får en tid?

 

 

Skyndte mig hjem og fik bestilt en tid hos øjenlægen – og de godt tre uger jeg skulle vente, besluttede jeg at bruge på at Visualiserer & Heale på mit øje.
Jeg Visualiserede at jeg fysisk tog mit øje ud af hovedet og lagde det på et Alter foran mig. Derfra hentede jeg lys og kærlig Energi ned til at gennemstrømme og Heale mit øje.

 

 

Om morgenen da jeg skulle til øjenlæge stoppede jeg foran spejlet og kikkede mig selv dybt i øjnene og fik tanken:

 

Det skal nok gå alt sammen <3
Øjenlægens besked efter konsultation og en uddybende undersøgelse for sygdomme:
”Der er ikke yderligere nedsat syn på dit højre øje. Det er som det plejer” (90%) – og heller ingen sygdomme. Din bygningsfejl har rykket sig, men dit syn er ikke blevet væsentlig dårligere, kun ganske lidt!

 

 

Mig tilbage til optikeren hvor jeg fik en ny synstest, denne gang af en anden person i huset.
”Din bygningsfejl har rykket sig, men dit syn er ikke blevet væsentlig dårligere, kun ganske lidt.

 

 

Men noget har forandret sig positivt og lidt vildt på dit HØJRE ØJE – de sidste 5-6 år har du ikke kunnet læse de nederste linjer under nogen af testene, det kunne du denne gang så det er lidt vildt med den forbedring”

 

 

Siden besøget hos øjenlægen og optikeren kan jeg mærke at der er mere at hente. Der er flere muligheder og mere arbejde med mit øje –hvis jeg vil!

 

”Hat & Briller, eller hvá”

Kan vi helbrede os selv?

 

 

Jeg tror på at vi kan l a n g t som i L A N G T mere med os selv end vi gør nu.

 

 

Min erfaring er at vi med fordel kan kikke m e g e t mere på Årsagen til de fysiske skavanker og ”sygdomme” vi har, og hvad der ligger bag – for mig er det ubalancer

 

 

Det løser ikke noget at vi tager piller oa og ligger låg på ÅRSAGEN til den ubalance vi er i

 

 

Som u d g a n g s p u n k t prøver jeg ikke at ignorerer tingene og bruger ikke piller som smertestillende, jeg bruger andre tilgange

 

 

Mit udgangspunkt er Oreganoolie og Flexcreme til betændelse og smerter

Mit udgangspunkt er Oreganoolie og Flexcreme til betændelse og smerter

-og nej, bare rolig jeg er sg ikke hellig. Jeg har en pakke med 10 panodiler til at ligge til SÆRLIGE TILFÆLDE! Jeg købte den i foråret og tror vist at jeg har taget 2.

 

 

–nej vent, tror faktisk slet ikke de to blev brugt som jeg klippede ud da jeg tog til tandlægen for at få revet en tand ud, en rodbehandling og et par andre ting ……

 

 

-på vejen hjem kørte jeg ind til det kursus jeg gik på på det tidspunkt.

 

 

Jeg kom lige til fællesmeditationen, og da jeg gik derfra en time senere var mine smerte og bivirkningerne fra bedøvelserne pist væk – som i PIST VÆK (jeg plejer at være utilpas i 2-3 dage efter bedøvelse ved tandlægen)

 

Og jeg er såd´n set hammer ligeglad med om det er Tanken, Troen eller hva det er! ”whatever words”

 

 

-så længe at jeg forsøger at være nysgerrig på Årsagen, og ikke bare fylder mig med kemiske piller og medicin uden at stille spørgsmål.

 

 

Kærligst
Sanne

Instagram

Nyhedsbrev

 

 

 

 

HeartSimpleFun LEADERSHIP

Essentielle Olier

Seneste indlæg