Vi har muligheder nu. Tager vi dem?

af | nov 22, 2020 | 0 Kommentarer

Vi har muligheder nu. Tager vi dem?

 

For mange opleves tiden lige nu som en tid med mange begrænsninger, men er der det?

 

Ja det er en tid med begrænsninger i forhold til det vi kender. Men det er sandelig også en tid med muligheder hvis du spø´r mig. Jeg vil endda gå så lang og sige at der er mange muligheder.

 

-phu ha. Mens jeg skriver kan jeg næsten fornemme mange læsere sidder og tænker: “sig mig er hun rablende” …

Vi er i den grad på vej ind i noget ukendt for langt de fleste af os. Ja jeg vil næsten gå så langt som til at sige, for os alle sammen.

 

Vi kan løfte blikke ud i (verdens)samfundet lige nu. Rigtig mange ting kollapser og sikker helt af, fordi det er forældet og tiden kalder på noget nyt. Og vi er lige begyndt. Der er meget mere vi med fordel kan og kommer til at vinke farvel til. Det har haft sin tid, og vi er nu på vej ind i vandmandenstidsalder. Det er tid til fællesskab og kærlighed -og ja, osse i business 😉

 

Jeg oplever det er en udfordrende tid der kommer til at vare et stykke tid, men derfor kan det godt være en tid med muligheder der giver mening. Fordelen er at tingene er så ekstreme, at vi ikke kan blive ved med at overhøre og overse det der sker i og udenfor os.

 

Hvordan bruger du den tid du har nu?

Måske du har mistet dit job. Måske du har hjemmearbejdsplads. Måske du slet ikke har et job, eller dit firam er gået konkurs i denne tid? Uanset hvad og hvordan – hvordan vil vi bruge denne tid der er lige nu?

 

Det er en tid til bevidste valg, men på en anden måde end vi er vant til. Vi kan ikke længere regne den ud oppe i hovedet som vi er vant til. et er min overbevisning at vi må have hele os selv med, med den vej vi vælger fremadretttet. Det er tid til at connecte krop sind og ånd.

 

For mange gælder det at der skal tages ansvar på end anden måde end vi plejer.

  • vi har en krop vi måske har overhørt (alt for) længe
  • vi har overbevisninger og tanker vi må kikke på -hjælper tankerne, eller trækker de os ned?
  • vi har et hjerte der er dybt intelligent og som i den grad gerne vil på banen og bidrage til et meningsfyldt liv

Områder der har stor indflydelse på vores (arbejds)liv, positivt når vi tager hånd om dem, og negativt når vi lader stå til.

 

-Plejer du at handle dig ud af altid, er det måske tiden du skal vælge noget fra og prioriterer fra og prioriterer at
v æ r e. Være stille med dig selv, mærke og lytte indad.

 

-Længe har du truffet valg du godt kan mærke ikke er gode for dig, så er det måske tiden at stoppe op, være stille og mærke indad. Hvad er det næste sande skridt for dig? -ja også selv om verden buldrer og brager i øjeblikket.

 

Feminint lederskab – sannetoft.dk

-Måske du slet ikke har taget handling i lang tid af den ene eller anden grund. Måske det nu er tiden at stoppe op, være stille med dig selv og mærke ind i – hvad er dit næste vigtige skridt lige nu

 

Vi har muligheder. Hvilke muligheder har du nu, som vil være godt for dig at vælge. Det er en anerledes tid, der kræver nye veje at gå.

 

Indre Lederskab

Indre Lederskab har interesseret mig meget de sidst mange år. Personligt bruger jeg Essentielle Olier og God Tid til at mærke ind i hvad der er løftende og det sande for mig, om verden larmer eller er stille.

 

På tirsdag d. 24 november kl. 19.30-21.00 holder jeg online cafemøde på Zoom med Pia Tingstedt, om det Feminine Lederskab og mulighederne der, og hvordan Essentielle Olier er en transformerende mulighed i den kontekst. Det er for mænd og kvinder. Feminint lederskab handler om at vi får den del af os mere på banen i vores liv og business, kvinde som mand.

 

Læs evt. mere om Cafemødet via linket HER, og hvordan du tilmelder dig. Eller kan du mærke at det MÅ du bare med til, så tilmeld dig til mig på mail@sannetoft.dk, og du får tilmeldt Link til mødet senest tirsdag formiddag.

 

Er du forhindret tirsdag, får du tilsendt link til replay, men det kræver tilmelding -og nej, du bliver ikke tilmeldt Nyhedsbrev og får tilsendt alt mulig gøjl bagefter. Det gider jeg nemlig ikke selv 😉

 

Hav en dejlig dag, med de muligheder tiden giver lige nu.

Kærlig hilsen
Sanne Toft

 

Linkedin

Facebook

Instagram

 

HeartSimpleFun LEADERSHIP

Essentielle Olier

Seneste indlæg