Kikker mig selv i spejlet

af | dec 2, 2020 | 0 Kommentarer

Kikker mig selv i spejlet, når jeg bliver udfordret i denne tid. Tager mig selv i en følelse af frustration og tænke: “kan I slet ikke se dette vanvid. HVORFOR stiller i ikke (flere) kritiske spørgsmål til det der foregår. Hvorfor tager I ikke det mundbind af”? osv.
-og lige i det øjeblik hvor jeg hopper ud af mig selv, over i andre og vil lave andre om med det de er, gør og tror på, lige i det øjeblik ved jeg at jeg er på skæv kurs.
Min opgave er ikke at lave andre og deres overbevisninger om. Min opgave er at leve MIT LIV (og det er rigelig 😃 😃 😉 )
Dømmer jeg andre for dem de er og det de gør = er jeg fordømmende inde i mig selv = fordømmelse inde i mig selv er destruktivt og sænker min viberation = jeg tiltrækker energi/mennesker derfra hvor jeg vibrerer. JEG SKABER med min energi.

I skovens dybe stille ro

Min (livs)opgave er at lede mig selv, hjemme i mig selv, til inspiration for andre hvis de føler de kan bruge det til noget.
🌱 jeg slukker pc/tv med det jeg mærker der dræner mig for energi
🌱 jeg tager en ekstra meditation/pause fordi jeg mærker at det skaber indre ro i mig og løfter mig
🌱 jeg prioriterer naturen og en gåtur fordi jeg kan mærke den giver mig indre ro
🌱 jeg bruger naturens skattekammer (Essentielle Olier) til at se og føle mere klart, og til at få indre ro og balance
🌱 hver gang jeg bliver opmærksom på en negativ tanke inde i mig, tænker jeg efterfølgende en tanke der løfter mig
🌱 jeg øver mig i at finde modet til at stå op for det der er sandheden for mig.
🌱 hver dag finder jeg noget at nyde og grine af -hver dag!
Jeg kniber mig stadig jævnligt i armen over at jeg er her på jorden i denne vilde (r)evolutionære tid. Det kræver i øjeblikket det ypperste af os, at lede os selv og træffe valg i de store forandringer vi står overfor. Hold fast hvor er det spændende og udfordrende ❤
Hvad gør du i øjeblikket for at passe godt på dig selv, og træffe valg der føles godt for dig?
Ønsker dig en dejlig dag 🙂 Vi har problmer med guldvarmen, så jeg daffer rundt herhjemme i morgenkåbe og med vinterhue på 🤣🤣🧐😉 -satser på det sidste bliver fikset idag.
Og så er december startet, et af mine ynglingsmåneder ❤ ❤ afslutning på året, jeg har fødselsdag, julemusik, vinterbadningen begynder at kradse i huden, hygge hygge -elsker det!
Kærlige julehilsner
Sanne
-apropros at løfte og nære os. På lørdag d. 5 dec. holder jeg en vi-laver-vores-egne-olieblandinger-eftermiddag. Læs mere om det under Begivenheder her på siden -meningen er at du tager dine egne Essentielle Olier med fra doTERRA til at lave specielle blandinger til lige det du har behov for. Har du ingen olier (endnu) så skriv/ring til mig, så finder vi ud af det.
Billedet er fra en tur i skoven for nyligt. Det har i MANGE år været vandet der har tiltrukket mig, men nu er det også skoven 🙂