Få det bedste ud af dig

af | okt 5, 2020 | 0 Kommentarer

Få det bedste ud af dig

“The world is not ready for people like you. They can´t see and hear you. Have fun, and take the best of what you can get”

-sådan sagde et amerikansk medie til mig for en del år siden. Jeg havde booket en session fordi jeg var fortvivlet over at jeg ikke fik opgaver nok i min Business.

Jeg oplevede at mange syntes mig og min tilgang var spændende, men også “farlig og anderledes”. Og andre syntes decideret det var volapyk, det jeg talte om. Andre igen mente virkelig jeg havde fat i det “rigtige”, men turde ikke hyre mig fordi jeg ikke var et kendt navn (“for hvis vi nu ikke lykkes med vores strategi, så kan jeg altid sige: “jamen jeg hyrede jo en der var kendt og ved hvad det handler om”) ….. som jeg ofte oplever = mange går med hovedet, frem for hvad hjertet og deres mavefornemmelse fortæller dem. Det bliver vi ikke glade af sku jeg hilse og sige 😉

Nåh, men det er og var sg hårdt at være den der ser tendenser, behov og muligheder, før mainstream er klar til det. Og når så mainstream er ved at være klar, så røv keder vi os, for vi været der (længe), vi er videre.

-det her handler på ingen måde om at føle sig “klog og mere end andre”, vi er alle forskellige steder i verden og i livet med forskellige kompetencer, men det kræver i den grad Bevidst Lederskab at finde, nyde og blive i sine naturlige styrker, og ikke at ryge i et sort hul for at man ikke føler sig set og mødt af omverdenen.

Jeg havde på det tidspunkt hvor jeg havde sessionen, haft fokus på det indre personlige arbejde et stykke tid, og det blev og er stadig en fast følgesvend i Lederskabet af mig selv.

Få det bedste ud af dig

 

Mit fokus har siden dengang, og er det stadig den dag idag: hvordan kan jeg tage ansvar for det indre lederskab i relation til mig selv og de omgivelser jeg er en del af så jeg føler jeg hører til og er en succes for den jeg ER.

At tage bevidst indre lederskab af os selv, gør at det føles godt at være os, så vi ikke bliver ofre og synes det er synd for os.

-og vé du hvá. Uanset om vi stikker ud blandt mængden eller ej, så vil vi gerne føle os set, hørt og mødt. Et godt sted at starte er at se, høre og møde os selv. At skabe et glad og solidt fundament hjemme i os selv -sammen med andre 🙂

Jeg har i mange år synes det er vigtigt at tage ansvar og bevidst lederskab af os selv, men oplever at det aldrig har været vigtigere end nu. Så vi står glade og solide i de store forandringer vi ser lige nu, og jeg tror vi kommer til at se.

Vi er på vej ind i hjertets tidsalder – at tage lederskab fra hjertet – og ja, også i business.

Få det bedste ud af det uanset hvad og hvem du er 🙂

HeartSimpleFun LEADERSHIP

Essentielle Olier

Seneste indlæg