Der er en mening med sygdomme & sådan helbreder kroppen sig selv

af | mar 2, 2017 | 0 Kommentarer

Der er en mening med sygdomme & sådan helbreder kroppen sig selv.

Velkommen til min anden video med Jarle. I denne uge vil vi tale om at der rent faktisk er en mening med de sygdomme vi eventuelt kommer ud for i vores liv.

Ja jeg v e d godt det er noget af en udtalelse, og kan synes aldeles meningsløst, men kroppen har et budskab til os når den kommer i ubalance. Lyt med, og hør Jarles viden og indsigter på området.

Vi kommer også ind på det med hvordan kroppen kan helbrede sig selv, når vi finder frem til årsagen, ubalancen som kroppen er i.
10170932_10203645862606145_1516097663_n

Personligt har jeg flere eksempler efterhånden – den sidste så sent som for et par uger siden – på hvordan kroppen kan helbrede sig selv når vi samarbejder med den, frem for at dulme symptomerne med f.eks piller.

Igen i denne video, kommer vi ikke uden om Følelser (du kan måske med fordel se videoen om Følelser som Jarle og jeg taler om her)

-små og store Følelser “sætter sig fast” i vores krop/system, hvis vi ikke tager os af dem. Og det udløser oftest på eller andet tidspunkt, større eller mindre alvorlige sygdomme.

Nåh, ikke mere snik snak, lyt med, personligt synes jeg det er hammer interessant, og en måde jeg selv har arbejdet med mine sygdomme på, i flere år 🙂

Kærligst
Sanne

p.s. jeg har ikke helt bestemt mig om det skal være 3 video med Jarle i næste uge, eller du kommer til at møde skønne og dygtige Gerda Lambertsen fra Lambertsen Coaching & Leadership. Vi skal bla. tale om Leadership – om at lede sige selv i et moderne samfund -stay tuned 😉

 

HeartSimpleFun LEADERSHIP

Essentielle Olier

Seneste indlæg