Om at gøre det enkelt og nemt når det er svært

af | dec 11, 2015 | 0 Kommentarer

Når vi løber panden mod en mur, handler det om at gøre det enkelt og nemt når det er svært.

 

Hold k*ft et par lortedage jeg havde først på ugen!

 

Hvis det sker, kan vi nemt føle os forkerte og vil fikse ”alt muligt” oppe i hovedet.

 

Det handler meget ofte om at gøre det modsatte – at være!

 

Når vi bliver fanget i gamle historier og overbevisninger.

I starten af ugen blev jeg fanget i et af mine gamle historier/overbevisninger: jeg kan heller ikke gøre tingene rigtig, jeg lykkes ikke med det jeg laver osv. osv.

 

Den fik hele armen, og jeg følte mig v i r k e l i g frustreret.

 

Jeg gik hurtigt i gang med at analyserer i hovedet: ”hvá faen sker der lige her – hvor kommer det fra – hvad er der sket”

 

STOPT DET! Det vidst jeg godt i hovedet, men jeg lod mig faktisk rive med af min egen stemning.

 

Selvkærlighed er grundstenen til et godt meningsfyldt og godt liv

Selvkærlighed er grundstenen til meningsfyldt og godt liv

1. Selvkærlighed 2. VÆRE 3. Hjælper

Det handler om at gøre det der virker i sådanne situationer – uanset hvad det er der virker for den enkelte. Du får her de 3 punkter der virker for mig, så at sige hver eneste gang.

 

1. Selvkærlighed – selvkærlighed – selvkærlighed!!! Det kan ikke siges tit nok. Når du kommer i udfordrende situationer = så vær kærlig ved dig selv! Det er SÅ nedbrydende at dunke sig selv i hovedet og tale grimt til sig selv.

 

Det jeg oftest gør, er at vælge alt det fra jeg overhovedet kan og VIL vælge fra = min ”will do liste” smed jeg ud. Gik og hyggede mig med at samle et skrivebord, os så stod den ellers på meditation, healing, gåture, lytte til go musik, sove, og en lille løbetur

 

2. VÆRE – derudover så var min agenda at VÆRE uden at fikse. Jeg ved af erfaring at det ikke skal fikses i hovedet, men jeg skulle være med det. Tage d y b e vejrtrækninger, mærke og lytte til mig selv UDEN at ville fikse situationen -OG DØMME…

 

3. Hjælpere på banen.

Personligt kommer jeg oftest i mål med 1 & 2, men denne gang var jeg virkelig frustreret, og energien var for kraftig! –og så handler det i min optik om at få hjælpere på banen.

 

Hjælpere der energimæssigt er et andet sted end en selv. Hjælpere der ikke sætter os (mig i det her tilfælde) i en offerrolle, men er den healer/spejlbillede som vi har brug for i situationen.

 

Refleksion

Refleksion er i min model af verden HAMMER vigtigt i vores personlige udvikling.

 

På ingen måde for at dømme os selv, men reflektion for at lære noget af og om os selv.

 

-hvad skete der, -hvad gik godt, og om der er noget vi vil gøre anderledes hvis det sker en anden gang.

 

Jeg er hammer godt tilfreds med min måde at tackle situationen på – vil jeg øve mig på noget hvis det sker igen, så vil jeg have fokus på også at spørge tætte relationer om hjælp (virk´lig en udfordring for mig!)

 

NB. Jeg kommer lige til at tænke på 3 clairvoyancer jeg har haft de sidste par dage. Den røde tråd for alle tre sessioner var: manglende tro og tvivl på sig selv i store og mindre grader.

 

Besked til alle tre var: mere selvkærlighed på banen

Så lad det være ugens reminder til os alle: mere selvkærlighed på banen.

-og nej –igen -fordi vi som udgangspunkt vælger kærligheden til os selv som førsteprioritet, betyder det ikke at vi ikke kan eller vil elske og give kærlighed til andre 🙂 😉 <3

Glædelig Juledage
Sanne

Nyhedsbrev

Facebook

Instagram