Styrken og gevinsten at blive hjemme i os selv

af | dec 2, 2015 | 0 Kommentarer

”Er du naiv” spurgte han mig. Jeg blev stille for at mærke godt efter – hmmm er jeg virkelig naiv tænkte jeg? Nej, blev jeg enig med mig selv om! – Styrken og gevinsten at blive hjemme i os selv, er og bliver den største forskel vi kan gøre – er blevet min overbevisning.

 

Hyggelig og lidt anderledes fest for mit vedkommende. En anden kultur og tilgang end jeg kender, men spændende at opleve noget nyt.

 

Vi sidder og hygger os, og har en fin dialog, min bordherre og mig. Vi taler bla. om forskellige kulturer, og det at bo i andre lande og finde sig til rette med de forskelligheder der er der.

 

Vi kommer vidt omkring, og taler også om dysfunktionelle familier, adoption og donorbørn, og de store menneskelige omkostninger der ofte er på alle tre områder.

 

Kort sagt talte vi om forskelligheder på mange niveauer.

 

-samtalen drejer forbi muslimer, IS og det at tro på, og adfærd. Min bordherre bad om min mening på det felt.

 

”Jamen hvad mener du om det/dem Sanne” – ”hvad vil du sige til at ”de” ikke accepterer det du tror på, måden du gør tingene på”

osv.

Det vi fokuserer på det får vi mere af.

Det vi fokuserer på det får vi mere af.

 

Loven om tiltrækning

Det vi fokuserer på – det får vi mere af = den universielle lov om tiltrækning.

 

-jeg sagde at jeg forsøger at kikke på det enkelte menneske som m e n n e s k e , og ikke om det er en dansker, englænder, muslim, kristen osv

 
-OG ikke mindst, at jeg ikke ville bruge tid på at tale om noget jeg ikke vil há mere af: krig, fordeømmelse, konflikter oa = det vi fokuserer på det får vi mere af …

 

”jamen er du naiv”? spurgte han

 

Efter lidt tid i stilhed måtte jeg så meddelelse at jeg ikke følte at jeg var naiv, men at jeg faktisk gør mig meget umage med hvordan jeg kan gøre en forskel i verden, ja gøre en forskel i det hele taget.

 

Jeg fortalte også at det er blevet min bedste overbevisning, at vil jeg have fred i verden, må jeg sætte fokus på det der giver (mig) fred, og skabe freden hjemme i mig selv, og derfra kan det så brede sig som ringe i vandet

 

-og jeg fortalte at jeg ikke opnåede nogen af delene hvis jeg havde negativ fokus på alle andre der er og gør tingene på en anden måde end jeg bryder mig om.

 

Energien vokser, og fiser derhen hvor vi har vores fokus.

ALT er energi – ALT har en viberation (kvantefysikken) tanker, følelser, fysiske ting, ALT er energi.

 

Så der hvor vi har vores fokus i tanker, handlinger, følelser osv. der fiser vores energi hen = og det vil vokse – uanset om det foregår inde i os, ved siden af os, eller på den anden side af jorden!

 

Vil vi have mere glæde, mere fred, mere sjov, mere ro osv. så er det vigtigt at vi bruger fokus på det vi gerne vil há mere af, og ikke det modsatte.

 

Vil vi gerne have følelsen af at være ok, blive bekræftet positivt som dem vi er, så må vi vælge at have fokus på det der GIVER OS DET, og være sammen med mennesker der nærer og løfter os, frem for det modsatte.

 

Forskellen gør at vi sætter fokus på det vi bedst kan gøre noget ved = det er hjemme i os selv.

 

Fiser vi rundt ovre i alle andre med en negativ energi i tanker og følelser, og synes at de tror og mener noget forkert, så ryger alt vores energi over til dem = og det vil vokse = der bliver mindre energi tilbage hjemme i os selv.

 

Der sker rigtige mange meningsløse ting rundt om i verden – verden bliver ikke et bedre sted at være ved at vi fordømmer os selv, andre og andet og får det dårligt over alt det meningsløse.

 

Styrken, gevinsten og virkelig gøre en forskel for verden og os selv, starter med at tage kærligt hånd om, og skab fred, glæde og kærlighed hjemme i os selv – tage 100% ansvar for vores tanker, følelser og handlinger

 

Jeg føler mig ikke naiv, jeg føler mig faktisk ret ansvarlig! -bare rolig, jeg forsøger på ingen måde at hæve mig over andre. Jeg må øve og træne for at blive hjemme i mig selv -hver dag! det er nemlig meget nemmere at lade være ….

 

Jeg oplever faktisk at det virkelig kræver fokus at tage sit eget ansvar, frem for at skyde skyld, mening og alt muligt, over på andre

 

Rigtig go arbejdslyst til os alle sammen – hjemme fra os selv 🙂 <3

 

Kærlighed og Rigtig Glædelig Jul

Sanne

Nyhedsbrev

Instagram

 

HeartSimpleFun LEADERSHIP

Essentielle Olier

Seneste indlæg