Mødet med akvariemanden & det meningsfulde liv

af | mar 27, 2018 | 0 Kommentarer

Mødet med akvariemanden & det meningsfulde liv

”Er du på vej på ferie”? Spurgte jeg.
Vi har lige været ude at rejse, og som (næsten) altid kommer jeg i snak med mennesker på min vej. Vi var lige gået i luften på første etape af flyveturen hjem, men ham der sad til venstre for mig var ikke på vej på ferie. Han skulle ned til sit meningsfulde liv på hans båd.

 

Det er for mig dybt inspirerende at møde & tale med mennesker. Det er SÅ spændende at høre andres historier og måde at leve og være i livet på.

 

Det er altså sjældent at jeg løber ind i folk der bygger akvarier – s t o r e akvarier, men det gjorde min sidemand i flyveren. Dvs. det gør han ikke længere, for ham & familien havde solgt alt hvad de ejede og sejler nu rundt i en båd og nyder livet –BUM!

 

Jeg valgte af nød!

Godt nok tidlig på dagen, og yderst sjældent at jeg drikker øl, men da jeg ikke er særlig ”fly-stærk”, var jeg hoppet ombord i en Heinekin, og min sidemakker bakkede mig op –i valg af øl 😀

 

Jeg sagde til min akvarie-boddy at jeg beundrede dem for at de havde taget så livsstilsændrende beslutninger i deres liv, og gået med det der gav dybfølt mening for dem.

 

Jeg forklarede at jeg selv først begyndte at gå i en anden og mere meningsfuld retning da jeg blev allermest udfordret i livet med min PTSD og stod på kanten. Jeg begyndte at se livet på en hel ny måde, da jeg faktisk ikke havde overskud til at leve det.

 

Jeg fortalte, at min oplevelse er at vi mennesker ofte først går med hjertet og det vi dybest set drømmer om, hvis vi kommer ud for kriser eller traumatiske oplevelser –h v i s vi overhovedet gør det!

-så igen, stor respekt for sidemandens valg med at leve et meningsfuldt liv.

 

Det gjorde vi osse

Så kom det. Grunden til at at de havde valgt denne nye fede måde at være i livet på, var at de fik alvorlig sygdom i familien. De havde kikket på hinanden og spurgt sig selv:

 

  • Vi ved ikke hvornår livet er slut. Det vi gør nu, er det det vi VIL?
  • Det vi gør nu, er det det vi drømmer om?

 

-det var det så ikke, så nu lever de på en båd og nyder at stå op hver dag og finder mening med livet!

 

Er et wake-up-call nødvendigt?

Efter vi er kommet hjem, har jeg gået og summet over om det virkelig er nødvendigt at vi skal opleve en dyb krise i livet, før vi er åbne for at gøre tingene på en ny måde, eller begynde at leve livet mere meningsfyldt?

 

Måske det er nødvendigt lige nu? Måske det er nødvendigt i vores del af verden, indtil vi får vendt kulturen

 

Fra: *HURTIGERE *MERE *EKSTREMT

 

til: *BEDRE *MENINGSFYLDT *BÆREDYGTIGT

 

?

 

Husk på at vi altid har et valg. Et valg om noget nyt, andet eller bedre end det vi har og gør nu. Det behøver ikke være store valg som akvarie-manden….. “mange bække små, gør en stor å”. Små ændringer kan også være med til at gøre en stor forskel.

Få dig en hjælper. En hjælper du kan sparre med, og som kan støtte dig i din proces med at gå den vej der giver mening for dig.

 

Kærlist
Sanne

HeartSimpleFunLeadership

Facebook

Instagram

 

 

 

HeartSimpleFun LEADERSHIP

Essentielle Olier

Seneste indlæg