Vælg hjælpere der ER og lever det du ønsker dig, fordi

af | apr 23, 2018 | 0 Kommentarer

Vælg hjælpere der ER og lever det du ønsker dig fordi, du køber dig ind i deres energifelt, og ikke det de har opnået.

Når du vil skabe nye resultater, og har brug for at udvikle dig, er det vigtigt at du vælger hjælpere der ER og lever det liv du ønsker dig.

 

Du kan ikke leve andres liv, men du kan leve dit eget liv, inspireret fra de hjælpere du hyrer, der ER og har gået den vej du gerne vil gå.

 

Den periode du hyrer en hjælper (coach/mentor/konsulent/supervisor/healer oa..) kommer du i en periode ind i et inspirerende Energifelt. Et energifelt der er med til at løfte, inspirerer  og udfordre dig til at du går den vej du må gå for at skabe de resultater du vil há.

 

Det energifelt som din Hjælper vibrerer fra, er uundværlig i din proces, hvor du flytter dig fra hvor du er, til der hvor du gerne vil være.

 

Your heart knows thingsthat your mind can´t explain

Your heart knows thingsthat your mind can´t explain – Vælg med hjertet.

2 vigtige punkter når du vælger en hjælp

Har du brug for en coach/mentor/konsulent/supervisor/healer oa, er der to punkter der er er afgørende når du skal vælge det der er det rigtige for dig – to punkter der hænger sammen:

 

  1. Som nævnt før, vælg en Hjælper der ER og har de resultater/lever det liv du ønsker dig.
  2. Vælg en hjælper du er tiltrukket af. Et menneske der fascinerer dig og som du drages af. Den hjælp du vælger, behøver ikke at give mening i dit hoved, oftest er det vigtigste at det føles som det rigtige valg for dig.Føles det rigtigt og giver det mening – det må gerne føles udfordrende – så kan vedkommende gøre en forskel for dig.

 

Derfor er dit rationelle valg i hovedet ikke det rigtige valg

-Vi vil gerne prøve at “regne ud” i hovedet hvad der er det bedste valg for os, men vores hjerne vil gerne holde os fast i det kendte, selv om det er negativt for os, eller noget der ikke gør os godt længere -derfor skal vi oftest ikke vælge med hovedet, men med det der Føles Rigtigt & Udfordrende = Det vi drages af, selv om det ikke giver Mening i hovedet. Det er fint hvis det føles udfordrende, da du jo vil flytte dig til et andet sted, end hvor du er nu.

Tag dybe vejrtrækninger. MÆRK & LYT – MÆRK & LYT, til dit indre, dine følelser

Rigtig god fornøjelse når du skal vælge den Hjælper der kan gøre en forskel for dig.

/S

Instagram

Facebook

Sanne Toft – Blog

 

 

 

 

 

HeartSimpleFun LEADERSHIP

Essentielle Olier

Seneste indlæg