Kærlighed

af | dec 3, 2014 | 0 Kommentarer

Kærlighed har jeg faktisk fået hint om i flere uger, at jeg skulle skrive et Blogindlæg om – MIG kærlighed….pheeew, det dælme godt nok et stort tema/emne i min verden.

Syn´s der er så mange der er super gode til, på en blid måde, at beskrive og tale om kærlighed, sku vi ikke bare lade dem om det…. MEN

-min intuition blev ved med at nævne kærlighed når jeg gik og summede over ugens tema…. Jeg har ignoreret det i flere uger, men nu skriver jeg lidt om det, fordi jeg selv har mere at lære på den konto, fordi jeg er på vej mod ny indsigter og dybere lag i mig selv, om ”kærlighed”

dit sande jeg

dit sande jeg

Lige nu ligger jeg på sofaen, efter en skøn morgenmeditation hvor jeg fik dejlig fat i mit hjerte. Det er den skønneste fornemmelse at mærke mit hjerte åbent og med en stille strømmende energi omkring.

”Mor elsker du far”?

SMAK sagde det! For nogle måneder siden var jeg ude og køre med min datter. Jeg kan slet ikke huske hvad vi talte om, om vi overhovedet talte om noget, men pludselig spurgte hun: ”mor elsker du far”

–k*ft hvor jeg elsker når mine unger med deres umiddelbarhed tager mig med bukserne nede. Nogen gange elsker jeg det mere end andre gange = ”sandheden kan jo være ilde hørt” 😉

Min første tanke var: hvad er kærlighed egentlig i den forbindelse? Derefter blev jeg faktisk lidt trist over at jeg ikke bare højt og glad sagde: JA for biib da!

-sorry, men hun ramte mig virkelig, og efter 25 år løber jeg altså ikke rundt med hænder over hovedet hver dag, men det var det fedeste spørgsmål som jeg fik på det helt rigtige tidspunkt, TAK <3

Jeg summede, og det første der kom til mig i min relation, var: respekt, tillid og tryghed. Men kærlighed er jo mere end det. Kærlighed er jo ALT i min model af verden.

For mig er kærlighed udover en følelse, også at kunne være med alt det der er, uden at dømme, hverken mig selv eller andre.

Min erfaring er at vi må være villige til at kikke på det der eventuelt støjer og der kan være med til at lukke vore hjerter, som f.eks skyld, angst, skam, svigt, bebrejdelser og sårbarhed mv. – både i relation til os selv og vore omgivelser.

Når vi finder modet til at kikke på det, og heale det der skal heales, så er vi i stand til at tilgive og slippe det der skal slippes, så vi kan åbne vore hjerter, føle kærlighed – ”nissen flytter med” indtil vi kikker på det der bremser os i at opnå det vi ønsker os.

“Your task is not to seek for love – but merely to seek and find all the barriers within yourself, that you have build against it” Rumi

Tak min skat, jeg var virkelig taknemmelig for spørgsmålet. Jeg blev mindet om hvor jeg havde lukket mit hjerte i, og hvad jeg ville kikke på. Ikke bare i relation til din far, men generelt – I´m on my way 🙂

Lige nu kikker jeg på sårbarhed – kikker du på noget?

<3 Heart <3 Simple <3 Fun

Kærligst
Sanne

p.s i denne uges Nyhedsbrev der kommer senere i dag, kan du læse om en øvelse vi laver herhjemme, for at åbne vore hjerter

Nyhedsbrev     

Facebook