Hvor gammel er vi i alder? Hvor gammel i følelsen?

af | okt 8, 2019 | 0 Kommentarer

Hvor gammel er vi i alder. Hvor gammel er vi i følelsen. Der kan være stor forskel.

Det kan godt være at der på vores fødselsattest står at vi er 17, 33, 46,  eller 61 år. Men det interessante er hvor gammel vi er i følelsen, når vi reagerer uhensigtsmæssigt i visse situationer.

Har du haft oplevelsen at du selv og andre overreagerer i forskellige situationer? Jeg har. Masser af gange!

Jeg er 51 år, men i visse situationer reagerer jeg som Sanne 7 år …..

Personligt har jeg fået store indsigter og skabt store transformationer ved at kikke på mig selv og andre ved at stille spørgsmålet: ”Hvor gammel er jeg/vedkommende i alder – Hvor gammel er jeg/vedkommende i følelsen?

Når jeg kikker på mig selv og andre på den måde, kan det være en stor hjælp til at skille tingene ad, og slippe uhensigtsmæssige overbevisninger og forventninger. Du kan læse hvordan jeg gør længere nede på siden.

UBEARBEJDEDE NEGATIVE FØLELSER

Følelser vi ikke har taget os af, sætter sig som energiblokeringer i vores krop. Og der bliver de siddende og bliver aktiveret hver gang vi bliver tricket af noget der kan udløse følelsen – INDTIL vi stopper op, kikker på, og føler følesen så den kan transformeres og slippes!

For nogle år siden skrev jeg den vigtigste tekst nogensinde på min FB Side,  og den gælder stadig: THERE ARE FEALINGS TO BE FELT! I hvert fald når vi taler (menneskelig)udvikling.

Så uanset om vi er 17, 29, 43 eller 58 år. Om vi er direktør, lærer, uden job, freelancer eller pensionist, kan vi skabe store transformationer og udvikling, når vi tager os af, og arbejder med vore følelser. Personligt, derhjemme eller på arbejdet.

OBSERVER MÆRK OG FORLØS

Her får du et fif til et af de måder som jeg arbejder med følelser på, når jeg reagerer uhensigtsmæssig i nogle situationer.

Jeg spørger mig selv hvor gammel er jeg? Hvor gammel er jeg i følelsen?

Alderen kender jeg jo 😉

Når jeg får et indre svar på hvor gammel jeg er i følelsen i situationen, spørger jeg mig selv bagefter:

Hvordan kan jeg bedst drage omsorg for mig selv som ”Sanne 7 år”? Jeg øver mig i at mærke følelsen og gør det situationen ellers kræver.

KONFLIKTER I RELATION TIL ANDRE

Et, for mig, effektivt redskab til at slippe negative følelser i relation til andre er:

At spørge mig selv: Hvor gammel er vedkommende i alder? Hvor gammel oplever jeg vedkommende er i følelsen?

Mit indre svar gør det ofte meget nemmere at slippe forventninger og negative overbevisninger til andre hvis jeg har haft en konflikt med en voksen der (re)agerer som en 13 årig i følelsen.

EN EKSTRA HJÆLPER PÅ SIDELINJEN

Jeg har for nyligt fået en ekstra hjælper på banen = æteriske olier (check evt. min workshop om olierne i linket nederst i indlægget)

Det har gjort det nemmere og klarerer for mig at mærke mine følelser og slippe dem = jeg er fan!

Når jeg får mærket og sluppet mine negative følelser, åbner jeg op for Flow og Glæde i mig igen.

Rigtig go fornøjelse

/Sanne

WORKSHOP OM ÆTERISKE OLIER 26 OKTOBER

LINKEDIN

FACEBOOK

INSTAGRAMh

HeartSimpleFun LEADERSHIP

Essentielle Olier

Seneste indlæg