Hjertemennesker i en hoved-verden

af | feb 4, 2015 | 0 Kommentarer

Hjertemennesker i en hoved-verden, den overskrift blev ved med at poppe op i min morgenmeditation i dag.

Arrrhhh tænkte min hjerne (mine rationelle tanker) ”det gider vi ikke skrive om igen, du skriver lige om noget du tror folk gerne vil høre”

Hjertemennesker i en hovedverden – lige nu mens jeg skriver, har vi faktisk stadig en dialog kørende, mit hjerte og min hjerne, om hvem der skal vinde i dag i ugens blogindlæg.

”jeg er så skide træt af at du altid ta´r styringen” bimler mit hjerte – ”du er på ingen måde skide smart i en fart, bare fordi du tror at du altid ká regne den ud, og fordi du tror du skal tilpasse dig omgivelserne”

”Vi trænger altså til at lege noget mere –igen. Det er meget sjovere at være sammen med dig, når du ikke gemmer dig bag ved den computerskærm, og har travlt med at skrive en helt masse ”for at få sat ord på” siger mine celler i kroppen.

Lad dit liv være en oplevelse fyldt med nydelse

Lad dit liv være en oplevelse fyldt med nydelse

Hmmm, det er super duper skønt at mærke energien i min krop, når jeg lader mit hjerte komme på banen – det er faktisk pisse hamrende skønt!

For ikke at tale om min hjerne, den nyder osse at få ro – jeg sidder og griner mens jeg skriver indlægget til dig.

Hele mig nyder det hele meget mere når vi slipper den kontrol, og mærker den gode energi og går med den.

Jeg kommer til at tænke på alle de år hvor jeg havde lukket til mit hjerte. Det er ret smertefuldt at tænke på. Alle de år hvor jeg primært lod mig styre af mit hoved og rationelle tanker – lige nu føler jeg det var ret fattigt.

Det kræver faktisk mod og fokus og sørge for at give lige så meget plads til mit hjerte som til min hjerne, men jeg kan mærke dybt ind i mine celler at det giver sÅ meget mening når jeg tillader at blive i den balance.

<3 Heart <3 Simple <3 Fun
Sanne

P.s. vi skal lege i dag, med go energi og sjov, fik jeg sagt det? -altså når vi har skrevet Nyhedsbrevet (griner)

Nyhedsbrev

Instagram

HeartSimpleFun LEADERSHIP

Essentielle Olier

Seneste indlæg