Er din kontrol i balance

af | jan 28, 2015 | 0 Kommentarer

Er din kontrol i balance

Kontrol kan være en go ting. Har vi slet ingen kontrol, ja så skider vi jo rent faktisk i bukserne!

Smiler, overdrivelse fremmer forståelsen nogen gange, men helt ærlig, hvor meget kontrol har du/I rent faktisk brug for? (forsvindende lidt hvis du spø´r mig)

”Du har et issue med kontrol, ved du godt det” spurgte hun –MIG, KONTROL, come on, jeg er da blevet indbegrebet at anti-kontrol tænkte jeg da hun sagde det.

Men jeg valgte at kikke på hendes udtalelse med nysgerrighed. Jeg havde bedt om hendes oplevelser og synspunkter, og sæ´føli lærte jeg noget.

Drop ordet kontrol og indsæt ordet inspiration og nysgerrighed i stedet for

Drop ordet kontrol og indsæt ordet inspiration og nysgerrighed i stedet for

Personligt har jeg det meget anstrængt med alt den kontrol jeg oplever rundt omkring. Kontrol af børn, kontrol via tests, på skoler, institutioner, virksomheder, kontrol af kollegaer, koner, mænd, børn, kat og kanariefugl – jeg oplever et samfund hvor vi tror vi kan kontrollere os ud af alting! –bræk, si´r jeg bare!

STOP   STOP   STOP kære Sanne hvorfor har du fokus på al den kontrol, hvis du gerne vil have mindre af det – det du fokuserer på, får du jo mere af…… remember my dear <3

Okay, okay okay, jeg spoler lige filmen tilbage, og flytter mit fokus over på det der er det nemmest for mig at gøre noget ved

  • Blive hjemme i mig selv
  • Mærke og lytte til hvad der sker hjemme i mig med ordet kontrol og den betydning den har for mig

Hmmmm, hvad prøver jeg at kontrollerer som slet ikke er på min banehalvdel, og der ikke er mit ansvar?

Hvad handler kontrollen dybest set om? Hvad er det reelt jeg har behov for i stedet for kontrol?

Det er rent faktisk meget lidt jeg behøver at kontrollere. Jeg oplever at kontrol dræner os for energi.

Min erfaring er at det giver frihed og glæde, og de resultater vi v.i.r.k.e.l.i.g ønsker os, når vi giver slip på al den kontrol, og vælger at gå med den gode energi i kroppen, og stoppe med at lade hjerne styre så meget – det gælder både i relation til job, business og i vores private liv.

Det er muligt at vi har haft omgivelser der ar lært os at vi “skal styre alting” fra hovedet, men vi har vores frie valg til at prioriterer anderledes og prioriterer det der er g o d t for os

 

Há en skøn dag med mere hjerte og mindre hjerne = flow og go energi

<3 Heart <3 Simple <3 Fun

Knus
Sanne

Nyhedsbrev

Instagram