Tilgivelse – om at tilgive

af | jan 14, 2015 | 0 Kommentarer

Tilgivelse – om at tilgive

Før jul blev jeg spurgt om jeg ville skrive om Tilgivelse – det vil jeg gerne 🙂
Som med alt mulig andet jeg deler med dig her på bloggen, så deler jeg de erfaringer, indsigter og holdninger jeg har fået, set ud fra min model af verden.

Den er ikke mere rigtig eller forkert end andres model af verden, men måske jeg kan inspirerer dig til at se, opleve og handle på nye måder i dit liv – god fornøjelse

Tilgivelse

Jeg er fuldstændig pjattet med det billede min datter har tegnet

Jeg er fuldstændig pjattet med det billede min datter har tegnet

-er for mig bare et ord. Et ord jeg tillægger mindre og mindre betydning. Ganske kort fortalt oplever jeg at tilgivelse handler om en negativ følelse, vi af den ene eller den anden grund har inde i os, og som vi gerne vil af med, så vi kan opnå en bedre følelse indeni – få det bedre.

Så enkelt syn´s jeg faktisk det kan beskrives – at vi som mennesker så kan være gode til at komplicere tingene, det er en anden sag (smiler …. Oh my hvor jeg kender det)

Jeg oplever at ordet ”Tilgivelse” kommer på banen, hvis vi gerne vil af med følelsen.

Måske du har oplevet en person sige: ”jeg har tilgivet ham” eller ”jeg har tilgivet mig selv og jeg er kommet videre”, men du kan se at noget ved personens krop fortæller noget helt andet. Kroppen viser måske en masse sorg og vrede, skyldfølelse, eller andet

Jeg har selv et par punkter i mit liv som er meget sorgfulde for mig, og jeg har ofte hørt andre sige til mig: ”Sanne du skal slippe og tilgive det/ham/hende – du skal sige højt at du vil tilgive”

Bull-shit, si´r jeg bare! Jow, jeg kan da godt sige højt: ”Jeg tilgiver” men jeg ville lyve, både for mig selv og dem jeg sagde det til!

Men det jeg gør, og det jeg gerne vil, og det jeg kan mærke der lige så stille gør en forskel inde i mig er at: jeg arbejder med den indre følelse jeg gerne vil af med. Jeg healer, giver den kærlighed, omsorg, rummelighed og god opmærksomhed –og lige så stille svinder følelsen ind og bliver erstattet/transformeret til andre følelser som: ro, taknemmelighed, glæde osv.

-og når jeg får transformeret min følelse til noget bedre og mere konstruktivt for mig, jah, så må du gerne kalde det tilgivelse hvis du vil, for mig er det en følelse.

Naturligvis er det en mulighed at tilgive, som at knipse med en finger, jeg oplever bare at det er afhængig af hvor stor en følelse der ligger bag, og hvor meget vi som person er i spil i forhold til følelsen/situationen/oplevelsen

<3 Heart <3 Simple <3 Fun

Kæligst
Sanne

Nyhedsbrev

Instagram

HeartSimpleFun LEADERSHIP

Essentielle Olier

Seneste indlæg