Flow og vækst

af | okt 30, 2014 | 0 Kommentarer

Flow og vækst – Når vi er i flow, føles alt godt, let og legende. Vi går med glæden og den gode energi, vi ”følger strømmen”. Vi følger vores hjertes hvisken, og tager den vækst der ligger til os. Vi vælger modet og handler i tillid til at verden vil os det bedste.

I naturen har vi den højeste viberatioen. Naturen er altid i flow – det er hvad det er – naturen regulerer og retter sig selv ind på smukkeste vis. Hold k*ft jeg syns det er fascinerende (smiler) Jeg bruger naturen på mange planer. Både til min inspiration, healing og udvikling.

Når flowet udebliver

Undlader vi at gå med glæden og den gode energi, undlader vi at lytte til vores sjæl og vores hjertes hvisken, så kommer vi ud af flow, og vi begynder lige så stille at komme ud af en tangent der ikke er sund for os – vi mistrives og vi dør lidt indeni hver dag. Vi skaber måske stadig resultater, men det bliver ofte på en meget knoklende og drænende måde.

Tør du eje din storhed og gå med hele dig?

Tør du eje din storhed og gå med hele dig?

Om at eje vores storhed

Det kræver bevidsthed og mod at turde eje og rumme vores storhed, at gå med hele os –tell me about it! … 🙂 Det handler om at turde tage det første skridt, og så tage et skridt ad gangen. Det handler om at vi stopper op og mærker og lytter til os selv og vores krops visdom – vores hjertes hvisken. At vi bliver mere bevidst om vore behov og ønsker, og skridt for skridt, går i den retning der nærer og løfter os på en let og kærlig måde.

I går kom jeg forbi denne geniale og enkle sætning:

Naturen er simpel: Nydelse = du gør det rigtige – smerte = du gør det forkerte!

En forudsætning for at vi kan mærke forskel på nydelse og smerte, er at vi har så meget kontakt til os selv, at vi kan mærke os selv og vore følelser.

I ugens Nyhedsbrev kan du læse mere hvordan jeg har stået stille og ikke tør/turde tage min vækst.

Há en skøn uge
Sanne

Nyhedsbrev der udkommer senere idag, tilmeld dig HER

HeartSimpleFun LEADERSHIP

Essentielle Olier

Seneste indlæg