3 hurtige trin til det perfekte ….

af | jan 21, 2015 | 0 Kommentarer

3 hurtige trin til det perfekte ….
3 hurtige trin til det perfekte ….. liv, job, overskud, glæde –you name it! Jeg kan li så godt sige at jeg har et meget anstrengt forhold til de 3, 5, 7 hurtige trin og fixes til at få det perfekte ”et eller andet, og-så-er-du-hurtig-videre-kampagner”. Jeg oplever at det ofte kan få os til at føle os forkerte, hvis vi så ikke føler vi kommer i mål med det produktet/annoncen ”lover”.

Prøv og hør her – DU ER IKKE FORKERT fordi du ikke kan tabe dig 15 kg på 12 uger eller  få et overskudsliv på 3 uger hvis du bare gør såd´n og såd´n!!!

”Jamen Sanne, betyder det at tingene ikke kan gå hurtigt”? –nej sæfølí gør det ikke det. Nogen gange går tingene meget hurtige, afhængig af hvem vi er som mennesker, hvor vi er i livet, og hvilke forandringer vi ønsker, hvor meget indsatsen vil kræve for at skabe forandringen, og sidst men ikke mindst, hvor højt vi prioriterer den forandring vi ønsker 🙂

Når tingene ikke lykkes

Dit hjerte er det organ der sender dig flest impulser til din hjerne om din krops tilstand

Dit hjerte er det organ der sender dig flest impulser til din hjerne om din krops tilstand

Vi mennesker er vanedyr, og vaner og overbevisninger er 1000 gange kraftigere end vores ønske om at ville noget andet. Det betyder at mange af de produkter, behandlere osv. der lover resultater med garanti inden for et vist tidsrum = BULLSHIT si´r jeg bare

-igen måske får de ret, men det er dybt afhængig af hvem du er, hvad dine vaner og overbevisninger er, og hvilken indsats du bidrager med i forhold til de forandringer du ønsker dig

For hårde og urealistiske deadlines er også med til at vi lægger et pres på os selv så vi kan blive helt handlingslammede, og vi føler os endnu mere forkerte – STOP knokleriet og ind med selvkærligheden si´r jeg bare!

Nu kommer det fede og fantastiske!

Det helt fantastiske i dette liv du har valgt er at du har masser af muligheder for at få det, for dig, perfekte ”ditten-dutten-og-datten”, når du

  • Vælger de forandringer som DU VIRKELIG ønsker dig, som dit hjerte hvisker til dig, og ikke det omverdenen diktere
  • Vælger at gøre det i et tempo og en form der passer DIG

HUSK, INGEN ved bedre end dig, noget af det jeg oplever der gør en forskel på OM vi føler vi lykkes, er når vi øver os i at mærke og lytte til os selv, OG finder modet til at handle på det og tør være tro mod os selv.

Jeg har feks. fundet frem til 3 trin/punkter/områder om du vil, jeg oplever der er med til at skabe et meningsfyldt liv:

  1. Hav dit hjerte med i dine valg og prioriteringer
  2. Enkelthed – sorter det fra i dit liv som ikke nærer dig og gør dig godt
  3. Sjov – Hav fokus på at putte alt den glæde og sjov ind i din hverdag, dit liv, som overhovedet muligt

Tre punkter som måske giver go genklang i dig, som du kan bruge, men med det indhold der giver mening for dig med den du er.

-hvad disse tre punkter er for den enkelte, er li så forskelligt som vi er mennesker til, og i min optik ville det være total urealistisk og ikke mindst USERIØST og mangel på respekt for dig, hvis jeg sagde:

”De tre punkter indeholder ”det, det og det” og har du fokus på det 1 time hver dag i 12 uger, så garanterer jeg at du har et meningsfuldt liv” –BULLSHIT!

Jeg er ikke et sekund i tvivl om at vi kan skabe forandringer og fede resultater

-personligt havde jeg ikke skabt de forandringer jeg har opnået uden at have hjælpere/mentorer/coaches/produkter osv. som hjælpere, men noget af det der har gjort den største forskel er at jeg har valgt det jeg kunne mærke ville være det bedste, uanset om det (i mit hoved) var for dyrt, eller omverdenen dikterede hvad der var godt “for det gør alle de andre” ….

Jeg vil gerne inviterer dig til at mærke og lytte til dig selv om ”3 hurtige trin til det perfekte …” er realistisk og noget der giver mening for DIG på den gode måde –ellers drop det, og vælg den vej der nærer dig og får dig til at føle dig rigtig.

-mærk og lyt til dig selv, og tro på at du ved bedst!

Kærligst
Sanne

<3 Heart <3 Simple <3 Fun

Nyhedsbrev

Instagram 

 

 

HeartSimpleFun LEADERSHIP

Essentielle Olier

Seneste indlæg