Én ting er interessant ved hvad andre siger og gør

af | aug 23, 2018 | 0 Kommentarer

Én ting er interessant ved hvad andre mennesker siger og gør

 

-og det er hvordan du og jeg vælger at opfatte og modtage det de siger og gør!

 

Vi er alle forskellige steder i livet, i indsigter og bevidsthed, så hvad der er sandt og falsk og hvordan vi oplever verden, afhænger af ”øjnene der ser”

 

Verden er ikke som den er – verden er SOM VI ER

Når jeg f.eks. skriver indlæg om mine interesser og det jeg er nysgerrig på, og i den kontekst bliver sammenlignet med Donald Trump & Fake News – hvem har så ”ret”???

 

I min model af verden handler det ikke om ”ret”, men om forskellige indsigter, bevidstheder, holdninger og overbevisninger.

 

Der er ikke ÉN sandhed som jeg ser det. Vi går hver især rundt med ”vores sandhed og model af verden” formet ud fra dem vi er med de indsigter og bevidstheder vi har.

 

Lader vi os påvirke af andres ord & handlinger?

Jeg er et meget sansende og følsomt menneske, og det har givet mig mulighed for stor menneskelig udvikling.

 

Udvikling forstået på den måde at jeg har:

 

  • valgt at blive nysgerrig på hvad og hvordan andres ord og handlinger påvirker mig – hvad gør det ved MIG, hvordan agerer/reagerer jeg på det. Hvad er fordelene og ulemperne ved det?
  • valgt at øve mig i trække min energi hjem til mig selv, og tage ansvar for hvad jeg vil tro på, hvad jeg vil lade mig inspirerer af og hvad jeg vil slippe = jeg øver mig i ikke at blive ”offer” for andres ord og handlinger hvis de ikke gør mig godt. Det er sg nemmere at synes alle andre er en flok hundehoveder & hængerøve og lave fordømmelse og drama på det, men den største forskel ka jeg gøre hjemme i mig selv 😉

 

-når et andet menneske vil sidestille mig og mine handlinger med Fake News, ja så er det en holdning set ud fra personens model af verden med de bevidstheder og indsigter vedkommende har.

 

Jeg formidler indlæg og stiller (kritiske) spørgsmål, fordi jeg er nysgerrig på mange emner, og med en positiv intention om at inspirerer og stille spørgsmål til, som jeg ser det, forældede systemer og tilgange der ikke er tidssvarende. Det betyder ikke jeg har ret, men det er der hvor jeg er i livet med de indsigter og bevidstheder jeg har LIGE NU.

 

Ord og handlinger betyder ingenting med mindre vi tillægger det energi & værdi
                                                                                                                                                         Sanne Toft

 

Skriver eller gør jeg noget, der for andre er komplet åndsvagt og fuldstændig tåbeligt og på ingen måde giver mening, så er det deres ansvar hvordan de vil reagerer eller agerer på det.

 

Hvor har vi primært vores fokus?

På mennesker og ting der inspirerer os og giver os god energi.

På mennesker og ting der pisser os á så vi ka starte drama og fordømmelse.

På os selv og hvordan vi konstruktivt og positivt kan agerer & reagerer på vores omverden

?

Det vi fokuserer på vokser

HeartSimpleFun Leadership

 

Ønsker dig en gó dag med valg og fokus på det der giver mening for dig.

Sanne

 

#leadership #heartsimplefun #heartsimplefunleadership

Facebook

Instagram