Eksperter ved ikke altid bedst #stress #motion

af | okt 20, 2017 | 0 Kommentarer

Eksperter ved ikke altid bedst – i hvert fald ikke dem uden for dig. Du ER og bliver eksperten i dit liv!

 

Når vi er stressede og overbelastede er det naturligvis svært at mærke og lytte til os selv, men i sidste ende er der kun os selv til at sige fra så vi ikke bliver yderligere belastet.

 

Jeg har lavet denne video om stress og motion. UANSET hvor blid en form for motion/mindfulness mv. du kan blive tilbudt, så kan det være for meget for dig. Mange skal ganske enkelt ikke lave en skid i starten, på vej tilbage i balance. Det sværeste, men det der oftest virker hurtigst og bedst i begyndelsen: se masser af gode videoer, serier, comedy osv. -gerne i ugevis!

 

Check videoen ud længere nede på siden.

 

Jeg oplever der er STOR forskel på h v o r stressede folk er idag, kontra for bare 5-10 år siden.

 

Det betyder også at vi skal være meget opmærksomme på hvad og hvor meget vi byder os selv i det hele taget, specielt på vej ud af en stressperiode.

 

Firmaer, det offentlige osv. får hele tiden lavet flere og bedre programmer til medarbejdere og borgere der er sygemeldt med stress, men der er stadig mulighed for store forbedringer. F.eks.

 

  • Grundet stressen/overbelastningens omfang, er mange meget urealistiske i forhold til den tid det vil tage at komme tilbage i balance
  • Menneskers stress og vejen tilbage i balance ER INDIVIDUELT! og UANSET hvor fantastisk et program man bliver tilbudt, så “skal” det tilpasses den enkelte – ikke to forløb er ens!
  • Mange virksomheder, institutioner osv. kikker på den der bliver sygemeldt, og forsøger at gøre vedkommende “rask”. Den sygemeldte skal have støtte og hjælp, men på den lange bane vil I få MEGET mere ud af at kikke på den kultur og stemning I har og skaber på jobbet = det er DER de store varige forandringer skal ske.

 

Du er helt OK, selv om du ikke føler du kan klare, eller passer ind i alle de Kasser, Rammer og Programmer som du bliver tilbudt ved en stresssygemelding = SIG FRA.

 

Kik på, og arbejder med Kulturen, Energien og Stemningen i virksomheden – så kan vi virkelig skabe forandringer der giver jer sunde omgivelser I kan holde til at være i 😉

 

Pas godt på dig selv og hinanden. Livet er for kort til ikke at ha det godt i hverdagen 🙂

 

HeartSimpleFun LEADERSHIP

Essentielle Olier

Seneste indlæg