Jeg ved sg ikke hva der er bedst for jer som Team

af | okt 5, 2017 | 0 Kommentarer

Jeg ved ikke hvad der er bedst for dig & dit Team -hvor sku jeg vide det fra? Det er JER der er klogest på jer, og jer der skal GÅ VEJEN, ikke mig!

 

Jeg kan inspirer. Jeg kan inspirerer ud fra mine indsigter, bevidsthed og erfaringer – jeg håber ikke I bruger meget tid på at lytte efter (jow lidt, for jeg h a r nogle guldkorn 😀 😉 griner )

 

Jeg håber I vil bruge tiden på noget der rykker så uendelig meget mere, end at lytte til alle os der tror vi er Ihh og Åhhh s å kloge.

Teamfigur med fire personer

LYT TIL JER SELV!

 

GÅ PÅ OPDAGELSE I JER SELV SOM TEAM!

 

VÆR NYSGERRIG PÅ JER SELV SOM TEAM!

 

OG FIND UD AF h v e m I er som Team. Hvad jeres Styrker, Svagheder, Behov og Følelser – kik på det hele. Det kaldes virkelighed, som det er vigtigt at forholde sig til.

 

Min erfaringer er, at det er vigtigt at vi har hjælpere på banen når vi ønsker forandringer og udvikling. Jeg ser det som min/hjæælperes fornemste opgave, at være et spejl for jer – et spejl der VISER hvem I er på godt & ondt.

 

Jeg ser det som min/hjælperes fornemste opgave at holde rammerne og rumme jer når I tør kikke på det i Teamet som I helst ikke taler om og gør noget ved.

 

Jeg ser det som min/hjælperes fornemste opgave at holde et spejl op, så I ser jeres Styrker, og hvilken vej I er KLAR til og VILLIGE til at gå.

 

Holde et spejl op så I ser hvornår og hvordan I er bedst – osse når tingene ikke går som I ønsker jer!

 

L a n g t de fleste Teams bliver ikke bedre af kun at dygtiggøre sig i hovedet, blive klogere i hovedet.

 

Vi bliver klogere når vi tør lytte til os selv. Kikke på noget så basalt og banalt som vore Følelser & Behov -OG arbejde med det.

 

At kikke på, ære og mestrer vore Følelser & Behov – JA osse i Business! -det gør ganske enkelt en verden til forskel

-er min erfaring og indsigt 😉

 

Rigtig gó fornøjelse til jer, et Team som I vil nyde at være en del af 🙂

 

p.s. 3 fif til dig fra mig – 3 fif der gør en stor forskel når vi ønsker

 

forandring: https://www.facebook.com/SanneToft.dk/photos/a.1410185952553916.1073741827.1408791476026697/1847413425497831/?type=3&theater

HeartSimpleFun LEADERSHIP

Essentielle Olier

Seneste indlæg